Dragon RPG: Dragon Village M

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

2D grafik açıları eşliğinde savaşlara katılacağız.

2018 model bir rol oyunu olarak karşımıza çıkan Dragon RPG: Dragon Village M günümüzde Android ve İOS platformunda oynanmaya devam ediyor.

Highbrow imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan mobil rol oyunu fantastik bir oynanış yapısına sahip. Rekabetçi yapının ön planda yer aldığı yapımda birbirinden farklı karakterlerin yanı sıra diğer seçilebilir canlılar da yer alıyor.

Gerçek zamanlı savaşların ve sürükleyici mücadelelerin yer aldığı yapımda maceralarla dolu bir yolculuğa çıkacak, ejderhaların dünyasını keşfetmeye çalışacağız. Farklı özelliklere sahip olan canlıların da yer aldığı yapımda seçtiğimiz karakter ile fantastik bir rol deneyimi bizleri bekliyor olacak.

İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Dragon RPG: Dragon Village M Google Play üzerinde 4.3 gibi bir inceleme skor puanını da elinde bulunduruyor.

Doğukan Çağlakpınar

Dragon RPG: Dragon Village M

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Dragon RPG: Dragon Village M, İOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz bir Rol oyunudur.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Dragon RPG: Dragon Village M Android ve İOS platformunda yer alan ücretsiz bir mobil rol oyunudur.

Fantastik yapısı ile her kesimden oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Dragon RPG: Dragon Village M geniş oyuncu kitlesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Mobil rol oyunları arasında yer alan yapımda seçtiğimiz karakter ile uzun bir maceraya çıkacak ve bu uğurda savaşacağız. Farklı özellikere sahip olan canlıların ve yaratıkların da yer aldığı oyunda rekabetçi bir yapıda bulunacak.

Hem PvE hem de PvP savaşlarına katılabileceğimiz mobil oyunda dinamik 2D animasyonların yanı sıra 2D grafik açıları yer alacak. Farklı oyun modlarının da yer aldığı yapımda oyuncular ilerlemeye dayalı bir yapı eşliğinde savaşlara dahil olacaklar.

Google Play üzerinde 4.3 gibi bir skor puanına sahip olan Dragon RPG: Dragon Village M ücretsiz indirilip oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Dragon Champions

    Yüzlerce farklı asker tiplemesinden yararlanabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunudur.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Dragon Village 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Dragon Storm Fantasy

    Dragon Storm Fantasy Android İçin Rol Oyunudur.
  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • Dragon Fly!

    Dragon, Fly! Android cihazlar için üretilmiş olan en popüler oyunlardan biridir.