Dragon Sim Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
272 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Sim Online ile ejderhanın üzerinde savaşçı değil, direkt ejderhanın kendisi olun ve amansız savaşlara katılın.

Dragon Sim Online, oyuncunun bizzat ejderha olarak oynamasına izin veren bir savaş oyunu olarak bizlerle buluşuyor.

Şimdiye kadar her zaman ejderha üzerindeki savaşçı olarak oynadık oyunları. Kimi zaman ejderhaya dönüştük, ama asla ejderhanın kendisi olmadık. Dragon Sim Online'da ise bu mümkün. Bizzat ejderhanın kendisi olarak oynadığınız bu oyunda ejderhanızı kişiselleştirebiliyor, müthiş savaşlara katılıp düşmanlarınızı ezebiliyorsunuz.

3D olarak oynanan bu oyunu aynı zamanda arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Hatta ejderha ailesi kurup, küçük ejderhalar yetiştirebilirsiniz. MMO tarzına çok yakın olan fakat savaş elementleri de barındıran Dragon Sim Online, aynı zamanda bulut sistemiyle kaydetme olanağını da oyuncularına sunuyor.

Batuhan Kavruk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Twist

    Dragon Twist mobil oyunu Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve oyuncularda efsane yılan oyununu andırmasıyla yönüyle heyecan yaratabilecek bir tür simülasyon oyunudur.
  • Dragon City APK

    Dragon City Mobile APK, büyülü bir şehir kurarak ejderhalar yetiştireceğiniz ve ejderhalarınız ile savaşlara gireceğiniz heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Dragon Oath

    Dragon Oath mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Dragon Seekers

    Online rol yapma oyunlarınızı Android ve Facebook hesabı üzerinden oynamak istüyorsanız Dragon Seekers başarılı bir tercih.
  • King of Avalon: Dragon Warfare

    King of Avalon: Dragon Warfare, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Dragon Story

    Dragon Story, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir ejderha yetiştirme oyunudur.