Draw Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve oyunculara oldukça eğlenceli anlar yaşatan Draw Story kitlesini artırmaya devam ediyor. Gamejam imzası ile geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yer alan yapımda oyuncular resimler çizerek sıradan bir hayat yaşayacaklar.

Daha doğrusu hayatlarını devam ettirmeye çalışacaklar. Rengarenk bir içerik yapısının yer aldığı yapımda oyuncular okula gidecek, arkadaşlar edinecek, kitap okuyacak kısaca çizdikleri resimler ile normal bir hayat sürecekler.

Oldukça basit bir yapıya ve kullanıcı dostu arayüzlere sahip olan oyunda kısıtlı bir içerik ile karşılaşsakta eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak. Android ve İOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Draw Story, ücretsiz yapısı ile oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Doğukan Çağlakpınar

Draw Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
148.4 MB DOSYA BOYUTU

Resimler çizerek bulmacalar çözeceğiz.

Mobil platformda ilk oyununu geçtiğimiz yıllarda sunan Gamejam şu sıralar Draw Story ile geniş bir oyuncu kitlesine ulaştı. Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve kitlesini her geçen gün artırmaya devam eden yapımda oyuncular çizimler yaparak sıradan bir hayat yaşayacaklar.

Hem Android hem de İOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapımda oldukça renkli ve sınırlı bir içerik bizleri bekliyor olacak. Oynaması ücretsiz olarak iki mobil platformda da geniş kitlelere ulaşmayı başaran yapım basit oynanış içerikleri ile her kesimden oyuncuya da hitap ediyor.

Google Play üzerinde oyuncular tarafından 4.2 inceleme skor puanı ile değerlendirilen yapım sık sık güncellemeler de alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Tropical Forest: Match 3 Story

    Adaları tatil merkezlerine dönüştüreceğiz.
  • Mouse House: Puzzle Story

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Konbini Story

    Çeşitli eşleştirmeler yaparak kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Draw Car 3D

    Kendi çizdiğiniz arabalarla zorlu parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Draw Race

    Bu yarışta arabanı sen çizeceksin.
  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Totem Story Farm

    Zengin bir hikâyeye ortak olacağız.