Drawn: The Painted Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Drawn: The Painted Tower, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca ve macera oyunudur. Oyunu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz fakat beğenirseniz tam versiyonunu satın almanız gerekiyor.

Bu tarzda pek çok başarılı oyunun yapımcısı olan Big Fish firması tarafından geliştirilmiş olan oyun aslında bir bilgisayar oyunu olarak ortaya çıktı. Daha sonra mobil versiyonları da geliştirilen oyun bir hayli eğlenceli.

Oyunda bir kulede maceraya çıkıyor ve Iris adlı prensesi kurtarmaya çalışıyorsunuz. Iris'in çok özel bir yeteneği var o da yaptığı resimlerin canlanabilmesi. Bu resimlere giriyor, gerekli ipuçlarını bulup görevleri tamamlayarak oyunu bitirmeniz ve Iris'i kurtarmanız gerekiyor.

Farklı türde bulmacaların olduğu oyunda 70'den fazla mekana gidiyorsunuz ve buralardaki eşyaları toplayarak gerekli yerlerde kullanıyor, böylece bulmacaların üstesinden geliyorsunuz. Bu esnada da bazı karakterlerden yardım alabiliyorsunuz.

Oyun, etkileyici grafikleri, gerçekçi ortam sesleri ve orijinal müzikleri ile de dikkat çekiyor diyebilirim. Ayrıca takıldığınız yerde ipucu alabiliyor veya mini bulmacayı tamamen geçebiliyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz bulmaca oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Drawn: The Painted Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Bulmaca ve macera türlerini bir araya getiren Drawn: The Painted Tower, point and click tarzında oynanan farklı ve etkileyici bir oyun diyebilirim. iOS cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bu oyun, başarılı Big Fish firması tarafından geliştirilmiş.

Oyunu ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabiliyorsunuz fakat bir yere kadar oynayabiliyorsunuz. Ardından oyunu beğenirseniz, oyun içi satın almadan tam sürüme yükseltmeniz gerekiyor.

Oyunun konusuna göre karanlık güçlerden kaçan Iris isimli bir prenses var ve bu prensesin çok özel bir yeteneği var. O da yaptığı resimlerin canlanabilmesi. Sizin amacınız da Iris'e ulaşarak onu bu karanlık güçlerden kurtarmak.

Bu amaca ulaşmak içinse pek çok bulmaca çözmeniz gerekiyor. Bu bulmacaların içinde Iris'in yaptığı resimlerin içine girmek de bulunuyor. 70'den fazla mekanın bulunduğu oyunda çeşitli eşyaları toplayarak doğru yerlere yerleştirmeniz gerekiyor.

Oyunda size yardım eden bazı karakterler de var. Bununla birlikte takıldığınız zaman ipucu alma ya da mini oyunu tamamen atlama şansına da sahipsiniz. Etkileyici grafiklere, ses ve müziklere de sahip olan bu bulmaca oyununu herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Can You Escape - Tower

    Can You Escape - Tower, gizemlerle dolu antik bir kuleden kaçmaya çalışacağını heyecanlı ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Sin Circus: Animal Tower

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Sin Circus: Animal Tower mobil oyunu, büyük bir sirkte sahip olduğunuz hayvanların sorumluluğunu üstleneceğiniz ilginç bir bulmaca oyunudur.
  • The Tower

    The Tower beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir blok yerleştirme oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Tower Of The Wizard

    Tower Of The Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarzda bir platform oyunudur
  • Cheese Tower

    Cheese Tower, mükemmel grafik ve ses efektleri ile birlikte oldukça eğlenceli oyun yapısına sahip olan bir Android uygulamasıdır.
  • KungFu Quest: The Jade Tower

    KungFu Quest: The Jade Tower'da sürekli olarak saldırıda bulunan düşmanları üstün dövüş tekniklerimizle alt etmeye çalışıyoruz
  • DEAD 2048

    2048 tabanlı zombili kule savunma oyunu