Dreaming Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Sevimli hayvanlar eşliğinde engeller ve tuzakların arasında ilerlemeniz gereken keyif verici bir oyundur.

Sevimli hayvan figürleri eşliğinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olan Dreaming Dash, mobil platformda yer alan macera dolu bir oyundur. 

Buz kütleleri arasından hızla ilerleyeceğiniz parkurlarda, karşınıza çıkacak çeşitli engellere ve tuzaklarla dikkat etmelisiniz. Mesafe kat ettikçe farklı hayvan figürlerine dönüşerek yola devam edebilirsiniz. Keyif veren ses efektleri ile desteklenen bu oyunda amaç, zorlu parkurlarda ilerleyerek olabildiğince puan toplamaktır. Birçok farklı hayvan karakteri ile akıcı ve eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor. 

Oyun içerisinde penguen, panda, tilki, fare ve daha birçok farklı hayvan karakterleri yer almaktadır. Birbirinden güzel bu karakterler ile buz kütlelerine çarpmadan hızla ilerlemelisiniz. Hareket eden buz kütlelerinden kurtularak, yol üzerindeki puan ve yıldızları toplamalısınız. 

Kaliteli grafikler ve görüntü efektleri ile oynaması daha da keyifli bir hal alan Dreaming Dash, Android ve İOS sürüme sahip olan tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. 10 binlerce oyuncu tarafından beğenilerek oynanan ve ücretsiz olarak sizlere sunulan bu oyun ile eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.
 

Doğukan Çağlakpınar

Dreaming Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Sevimli hayvanlar eşliğinde engeller ve tuzakların arasında ilerlemeniz gereken keyif verici bir oyundur.

Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan devam edeceğiniz Dreaming Dash, Android ve İOS sürüm desteği olan tüm cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz muazzam bir oyundur. Macera ve eğlencenin tadını çıkartabileceğiniz güzel bir oyun sizleri bekliyor. 

Keyifli ses efektleri ile cezp edici bir oyun haline gelen bu uygulamada yapmanız gereken tek şey, hareketli buz küplerinin ve çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda hızlı bir şekilde yola devam etmektir. Parkurda ilerledikçe farklı hayvanlar ile yolda ilerleyebilirsiniz. Akıcı ve hareketli bir oyun sizleri bekliyor. 

Oyun içerisinde fare, penguen, tilki, panda ve daha birçok türde hayvan karakterine rastlamanız mümkün. Birbirinden sevimli bu karakterleri kullanarak buz bloklarına ve engellere takılmadan hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Buz kütlelerinin aralarında yer alan puanları ve yıldızları toplayarak, farklı bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca hızlı geçişler yaparak ekstra puanlar kazanabilirsiniz. 

Kaliteli ve etkileyici grafik tasarımı ile dikkat çeken Dreaming Dash, binlerce oyun tutkunu tarafından zevkle oynanan benzersiz bir oyundur. Sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz bu oyuna ücretsiz olarak erişebilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dash Tag-Fun Endless Runner

    Zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz, sevimli hayvan karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.
  • Dumb Ways to Dash!

    Dumb Ways to Dash! Android İndir: Popüler serinin yeni oyununda yarışıyoruz.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Ninja Dash Ronin Shinobi

    Ninja oyunu oynayacağız.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • MMX Hill Dash

    Alışılmışın dışında parkurlar bizleri bekliyor.
  • Stickman Dash Runner

    Engellerden kaçın ve puanları toplayın.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.