Dress Me Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone kullanan genç kızların modaya ilk adımları olabilecek ücretsiz bir uygulama.

Moda dünyasına ilk adımını atmak isteyen genç kızların hoşunma gidecek bir uygulama olan Dress Me Up, genç kızların kendi gardropları için arzu edecekleri kıyafet çeşitliliğini bir konu mankeninde denemelerini sağlıyor. 5 farklı avatar üzerinden size en çok benzeyen kişiyi seçip farklı kıyafetlerden oluşan kişisel kombininizi oluşturmanız mümkün. Burada amaç hem kendi stil duygunuzu ortaya çıkarmak hem de bundan sonra almak isteyeceğiniz kıyafetler konusunda fikir sahibi olmak.

Ne yazık ki avatarlarda ten rengi, gözler ve saç modeli değişikliğine gidemiyoruz. Bu özellik de olsaymış uygulama tam puan da alabilirmiş ancak bunun yerinde Dress Me Up, adından da anlaşılacağı üzerinde daha çok giyim konsepti konusunda yardımcı olmaya odaklanmış özellikler sunuyor. Komple kostümler arasından seçim yapma şansınızın olduğu gibi, alt giyim için pantolon, şort, etek, çorap ve ayakkabı çeşitleriniz varken üst kısımda bluz, t-shirt, kazak, penye, ceket ve benzeri kategoriler mevcut. Gözlük, şapka ve takı gibi aksesuarlar da kombinlerinizi tamamlayacaktır.

Ücretsiz olan bu Windows Phone uygulamasında tasarlamış olduğunuz kıyafet kombinasyonlarını kaydedip albümden inceleme şansınız var. Moda ruhunuz sizi bir şeyler denemeye davet edebiliyorsa bu uygulama ile giyim zevkinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Up

    Farm Up, Windows Phone platformunda da en iyi çiftlik oyunlarından biri.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb, Windows Phone cihazınızda Facebook arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz farklı bir yarış oyunu.
  • BeyazPerde

    Beyazperde uygulaması ile eğlence dünyasını yakından takip edebilirsiniz.
  • Nokia Glam Me

    Nokia Glam Me ile otoportre fotoğraflar oluşturabilirsiniz.
  • Runtastic Me

    Runtastic Me, günlük aktivitelerinizi kaydederek aktiflik durumunuzu gösteren sağlık uygulamalarından biri.
  • Sketch Me

    Sketch Me, fotoğraflarınızı tek dokunuşla sanat eserine dönüştürebileceğiniz bir Windows Phone uygulaması.
  • EasyPaint

    EasyPaint ile basit çizimler yapabilir ve paylaşabilirsiniz.
  • Tvizzle

    Tvizzle, ücretsiz televizyon izleme uygulamasıdır.