Drift Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,912 TOPLAM İNDİRME

Diğer oyuncularla anahtarına kapışıyoruz!

Drift Clash, oyuncuları gerçek zamanlı mücadele içerisine sokan ve gerçekçi fiziklere sahip ilk drift yarış oyunu. Otomatik hız kesme gibi yardımcılar içermediğinden biraz alışma süreci gerektiren araba yarışı oyunu online olmasıyla öne çıkıyor. Diğer drift yarışı oyunlarının aksine kendi rekorunuzu kırmak için değil, rakiplerinizi geçmek için yarışıyorsunuz.

Çizgi film stili görsellere sahip olmasına karşın oynamaya başladığınızda ilginç şekilde bağımlısı olduğunuz bir online yarış oyunu. Modifiyeli 30’a yakın araba arasından favorinizi seçip gerçek zamanlı drift yarışlarına giriyorsunuz. Evet, bu drift oyununda klasik araba yarışı oyunlarındaki gibi onlarca gerçek oyuncuyla kapışıyorsunuz. Aracın kontrolü tamamen bizde olduğu için rakipleri geçmek bir yana drift yapmak oldukça zor. Drift puanı aracın hızına ve açısına göre hesaplanıyor tabii ki de ancak kombo yapmak epey zor. Sürekli yanlayarak gitmek profesyonellik gerektiriyor.

Diğer oyuncularla anahtarına kapışma fırsatı veren drift yarış oyununda özelleştirme seçenekleri de mevcut. Yarıştan kazandığınız altınlarla aracınızın renginden jantlarına her şeyi zevkinize göre değiştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Drift Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
525 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek oyuncular drift yarışı için sizi bekliyor.

Drift Clash, dünyanın dört bir yanından oyuncularla drift yarışlarına sokan ücretsiz araba yarışı oyunu. Diğer drift yarış oyunlarının aksine kontrolü tamamen oyuncuya bırakan yapımda modifiye edilmiş 30’a yakın araba bulunuyor. Yanlamada benim üstüme yok diyorsanız, kendi rekorunuzu kırmaktan sıkıldıysanız, yarışın ve drift kralı olduğunuzu gösterin.

Görsel açıdan günümüz yarış oyunlarının biraz gerisinde kalsa da oynanış tarafında kalitesini gösteriyor. Drift odaklı birçok araba yarışı oyununda boş yolda sürekli yanlayarak puan toplamaya çalışır ve her defasında kendi rekorunuzu kırmak için uğraş verirsiniz. Ancak bu oyunda karşınızda sizin kadar iyi yarışan, mücadeleci ruha sahip gerçek oyuncular var. Pistler drift yapmaya çok müsait ancak herhangi bir yardımcınız olmadığından diğer deyişle tüm kontrol sizde olduğundan yarışlara girmeden ısınma turları atmanızı öneririm.

Drift Clash Özellikleri:

  • Gerçek zamanlı çok oyunculu drift yarışları
  • 30’a yakın modifiyeli spor araba
  • Drift yarışları için özel tasarlanmış pistler
  • Gerçekçi fizikler
  • Tam araç kontrolü
  • Özelleştirme seçenekleri

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Redline: Drift

    Popüler drift yarışı oyunu
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Fanatics

    En iyi arabalarla yanlayın.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.
  • Just Drift APK

    Just Drift APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir drift odaklı araba yarışı oyunu.