Drifting Penguins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Drifting Penguins, penguenleri hayatta tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Drifting Penguins, Android telefon ve tabletimizde ücretsiz oynayabildiğimiz dengede kalma oyunları arasında. Başrolde oyunun adından da tahmin edeceğiniz yürüyüşleriyle bizi bizden alan sevimli penguenler var. Amacımız yaşam alanlarında karşılaşabilecekleri her türlü tehlikeye karşı onları korumak.

Low poly grafiklere sahip oyunda zor koşullarda yaşamlarını sürdüren penguenleri tehikelere karşı koruma görevini üstleniyoruz. Onları midelerine indirmek için can atan yırtıcı hayvanlar, küresel ısınma sonucu buzulların erimesi tehlikesi yetmiyormuş gibi UFO’lar penguenleri kaçırmaya çalışıyor. Penguenlerin canınını tehlikeye atan her şeyi yaklaşmadan imha ederek ilerliyoruz. Buzulların üzerinde sağa sola koşuşturmaca içerisinde olan penguenleri hayatta tutmak için basit dokunma hareketini uyguluyoruz. Lakin bir yandan penguenlerin buzul üzerinde dengede kalmalarını sağlamaya çalışmak, diğer yandan tehlikeleri uzaklaştırmak çok kolay olmuyor.

Erkan Calp

Drifting Penguins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Drifting Penguins, penguenlerin hayatını koruma görevi üstlendiğiniz bir iOS oyunu.

Drifting Penguins, zorlu koşullarda yaşama mücadelesi veren penguenlerin hayatını korumaya çalıştığımız bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’imizde ücretsiz oynayabildiğimiz oyunda buzulların üzerinde koşuşturmaca içerisinde olan şaşkın penguenleri yırtıcı hayvanlar, UFO’lar gibi tehlikelere karşı korumaya çalışıyoruz.

Her yaştan kişinin dikkatini çekebilecek rengarenk low poly görsellere sahip oyunda penguenler bizlere emanet ediliyor. Onları yaşam alanlarında karşılayan her türlü tehlikeye karşı korumak vazifemiz. Bu sevimli yaratıkları kimi zaman UFO’ların kaçırmasını engelliyor, kimi zaman buzullarda dengede kalmalarını sağlıyor, kimi zaman da su altından çıkan hayvanların saldırılarından koruyoruz. Penguenleri bir an olsun bile yalnız bırakmamız gerekiyor. En ufak dalgınlığımız hayatlarına mal olabilir.

Oyunun kontrol sistemi ise oldukça basit. Penguenleri karşılayan tehlikeleri uzaklaştırmak için üzerlerine dokunmamız, buzul üzerinde dengede tutmak için de ekranın sağ ve sol noktasına belli sıklıkla dokunmamız kafi oluyor. Tek elle rahatlıkla oynanabilecek bir oyun diyebilirim. Penguenleri seviyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifting School Bus

    Drifting School Bus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drift oyunudur
  • Drifting BMW

    Android cihazınız için çıkmış bir BMW araç simülasyonu ve performans testi oyunu olan Drifting BMW tamamen ücretsiz.
  • BMW Drifting

    BMW Drifting ünlü otomotiv devi BMW'nin efsanevi araçlarını modifiye etme şansı sunan bir oyun.
  • Super Penguins

    Eğlence dolu oyunlar oynayacağız.
  • Pingo Park: Merge Penguins

    Penguenler adasında keyifli zaman geçireceğiz.
  • Mr. Car Drifting

    Drift yarışlarına katılıyoruz!
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!