Drifty Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Drifty Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drift oyunudur

Drifty Chase içerisinde hızlı yanlama deneyimini ve heyecanlı polis kovalamacalarını birleştiren yapıya sahip bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir drift oyunu olan Drifty Chase'de bir banka soyguncusunun yerine geçiyoruz. İlk banka soygunumuzu uzun hazırlıklar sonucunda soymaya kalkışıyoruz. Bankadaki paraları boşalttıktan sonra ise sıra aracımıza atlayarak olay yerinden uzaklaşmaya geliyor. Doğal olarak aracımızla yol almaya başladıktan sonra polisler peşimize takılıyor ve biz soygundan topladığımız paraları kurtarabilmek için kaçmaya başlıyoruz.

Drifty Chase, bize GTA oyunlarındaki polis kovalamacalarını hatırlatan sahneler yaşatabilen bir yarış oyunu. Oyunda şehir içinde aracımızla yol alırken trafikteki araçlardan sıyrılarak yol almaya, keskin dönüşleri yanlayarak almaya çalışıyoruz. Polis sürekli ensemizde olduğu için işler bir miktar karışıyor. Herhangi bir binaya veya araca çarptığımıda ise oyun sonlanıyor.

Drifty Chase tek dokunuşla oynayabileceğiniz kolay kontrollere sahip bir oyun. Drifty Chase'i bir kere oynadıktan sonra oyun bağımlılığa döneşebilmekte.

Can Erdil Şentürk

Drifty Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Drifty Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Drifty Chase, eğer GTA serisindeki heyecanlı polis kovalamacalarını keyifli bir sürüş deneyimiyle birleştiren bir mobil oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir drift oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Drifty Chase'de kanundan kaçan bir suçlunun yerine geçiyoruz. Banka soygunları yaptıktan sonra iş polisten kaçmaya geliyor. Bu iş için aracımıza atlıyoruz ve aksiyon dolu polis kovalamacalarında polis sürekli ensemizdeyken şehrin içinde kaçmaya çalışıyoruz.

Drifty Chase'de keskin cirajları alabilmek için bolca yanlıyoruz. Bu işi tek dokunuşla yapabilmemiz mümkün. Oyun oldukça rahat ve kolay bir şekilde oynanabiliyor ve kısa sürede bağımlılığa dönüşebiliyor.

Drifty Chase içinde 10 farklı araç seçeneği ve 10 farklı şehir bizi beklemekte. Oyunda para kazandıkça yeni araçların kilidini açabiliyoruz. Drifty Chase, özetlemek gerekirse güzel görünen, eğlenceli bir oynanış sunan bir yarış oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Highway Getaway: Chase TV

    Highway Getaway: Chase TV mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Horizon Chase

    Horizon Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Pako - Car Chase Simulator

    Pako - Car Chase Simulator sınırlandırılmış bölümleriyle sürekli başka arabalardan kaçtığınız arcade tadında eğlenceli bir araba simülasyonudur.
  • Police Car Chase 3D

    Police Car Chase 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • The Chase

    Çölde polislerden kaçıyorsunuz.
  • Drifty Race

    Zorlu parkurlarda yarışarak onlarca araba arasından birinci olmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Infectonator Hot Chase

    Infectonator Hot Chase eğlenceli bir yapıa sahip olan bir mobil zombi oyunudur