Drill Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.

Kwalee Ltd tarafından geliştirilen ve mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan Drill Master ile hazineleri toplamaya hazır olun.

Android ve İOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan ve eğlenceli bir dünyaya sahip olan Drill Master ile toprağın altına inecek ve gizli hazineleri bulmaya çalışacağız. Oldukça basit grafik açıları ile oyunculara sunulan yapımda sağa sola hareketler yaparak hazineleri gün yüzüne çıkarmaya çalışacağız.

Basit ve tatmin edici bir oynanışa sahip olan mobil oyunda çok sayıda delici ve özelliği yer alıyor. Oyuncular delicilerini geliştirebilecek ve daha hzılı bir şekilde kazmaya çalışabilecekler. Gizemli hazineleri keşfetmek için ter dökeceğimiz oyunda rengarenk içerikler bizleri bekliyor olacak.

Android platformu oyuncuları tarafından Google Play’de 4.4 skor puanı ile değerlendirilen oyun, ücretsiz olarak oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Drill Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.

Google Play’de 4.4 inceleme puanına sahip olan ve mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan Drill Master ile gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.

Rengarenk içeriklerin yer aldığı yapımda oyuncular delicileri ile toprağı kazarak birbirinden farklı hazineleri arayacak ve gün yüzüne çıkaracağız. Basit ve tatmin edici içeriklerin yer alacağı yapımda oyuncular oldukça basit içerikler eşliğinde keyifli zaman geçirebilecekler.

Delicimizi yükselterek daha etkili bir hale getirebilecek ve daha fazla hazine bulabilmek için bazı değişiklikler yapabileceğiz. 100 binden fazla oyuncu tarafından ücretsiz olarak oynanmaya devam eden yapım geniş kitlesi ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drink Master

    Farklı kokteyller üretebileceğiniz eğlenceli bir barmenlik oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Stickarchery Master

    Çöp adamlar ile savaşacağız.
  • Master Sling Car - Drift Game

    Drift yapacağız.
  • Bullet Master

    Mobil cihazımızda gizli bir ajan olacağız.
  • Pack Master

    Eşyaları bavula yerleştirmeye çalışacağız.
  • Taming Master

    Hayvanlardan seçimler yaparak kendi destelerimizi oluşturacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Strike Master Bowling

    Eğlenceli bowling maçlarına çıkacağınız ve atış becerilerinizi geliştireceğiniz eşsiz bir oyundur.