Drill Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Drill Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Drill Up heyecan dolu bir oynanışa sahip olan ve kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Drill Up'da matkap şeklindeki kahramanları yönetiyoruz ve zorlu bir kaçış mücadelesine katılıyoruz. Oyunda sürekli peşimizden yükselen lavlardan kaçmaya çalışmaktayız. Bu iş için ise reflekslerimizi kullanarak dönen yuvarlak cisimlere tutunmamız ve adım adım yükselmemiz gerekiyor.

Drill Up'da karşımıza farklı türde dönen daire şeklinde tekerimsi cisimler çıkıyor. Bu tekerlerin bazıları küçük, bazıları büyük olabilmekte. Ayrıca tekerler farklı hızlarda dönebilmekteler. Bize düşen görev ise aşağıdan yükselen lavlara yakalanmadan hızlı bir şekilde bir üstteki tekere zıplamak. Zıplamak için ekrana dokunmamız yeterli. Belli bir miktar yükseldikten sonra bölümü tamamlayabilmekteyiz. Ayrıca kazanacağımız parayla yeni kahramanların kilidini de açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Drill Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Drill Up ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Drill Up kıs sürede bir bağımlılığa dönüşmeyi başarabilen eğlenceli bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Drill Up'de sizi zorlu bir serüven bekliyor. Oyundaki ana kahramanımız matkap şeklinde bir kahraman. Kahramanımızın temel amacı ise altından yukarıya doğru yükselen lavlardan kaçmak. Biz oyunda bu işi gerçekleştirerek bölümleri geçmesi için yardımcı oluoyuz. Bunun için de reflekslerimizi hızlı ve etkin bir şekilde kullanmamız gerekli.

Drill Up'ın oynanışı kolay gibi görünse de karşımıza çıkan engeller bir hayli heyecanlı bir oyun tecrübesi yaratıyor. Oyunda temel amacımız kahramanımızın dönen tekerlerin üzerine tutunarak bir sonraki tekere geçmesini sağlamak. Bu iş için doğru anı seçmemiz gerekiyor; çünkü oyundaki tekerler farklı büyüklüklere sahipler ve farklı hızlarda dönüyorlar.

Drill Up zorlu bir oynanışa sahip olsa da tekrar tekrar kendisini oynatıyor. Oyun içerisinde birçok farklı kahraman seçeneğine sahibiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Drill

    Space Drill kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunudur
  • Mountain Drill Crane Operator

    Mountain Drill Crane Operator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Math Drill

    Math Drill, düzenli olarak matematik egzersizi yaparak mental matematiğinizi geliştirmenizi sağlayan yararlı ve eğitici bir Android matematik oyunu.
  • Fired Up

    Fired Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Cooped Up

    Cooped Up, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Up Up Owl

    Up Up Owl, bir Baykuş'u kontorl ederek onunla birlikte karşılaştığınız engelleri aşıp olabildiğince çok puan almaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu.
  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.