Drink Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Farklı kokteyller üretebileceğiniz eğlenceli bir barmenlik oyunu olarak öne çıkıyor.

Farklı içecekler ve kokteyller keşfederek müşterilerinize sunabileceğiniz Drink Master, mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, farklı kokteyl ve soğuk içecek tarifleri keşfederek barmenlik yapmak ve müşterilerinize yeni tatlar sunmaktır. Usta bir barmen olarak akrobatik hareketler yapabilir ve içecekleri farklı şekillerde bardaklara koyarak eşsiz sunumlarda bulunabilirsiniz. Oyunda kokteyl hazırlarken dikkat etmeniz gereken birkaç püf nokta bulunmaktadır. Farklı içecekleri karıştırırken oranlarını iyi ayarlamalı ve doğru tadı yakalamalısınız. Aksi halde müşterileriniz memnun olmaz ve bir daha sizi tercih etmezler.

Oyunda farklı renklerde onlarca içecek türü ve sunumlarda kullanabileceğiniz birbirinden güzel şekle sahip birçok bardak bulunmaktadır. Ayrıca içeceklerin içine koyabileceğiniz limon, buz, kamış gibi çeşitli ürünler yer almaktadır.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda hizmet veren Drink Master - color alcohols, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Drink Master

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
200.4 MB DOSYA BOYUTU

Farklı kokteyller üretebileceğiniz eğlenceli bir barmenlik oyunu olarak öne çıkıyor.

Yeni tatlar keşfedebileceğiniz ve farklı kokteyller üreterek müşterilerinize sunabileceğiniz Drink Master, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve geniş bir kitleye hitap eden kaliteli bir oyundur.

Oyun içerisinde birbirinden güzel onlarca farklı sunum bardağı ve rengarenk içecekler bulunmaktadır. Ayrıca kokteyl yapımında kullanabileceğiniz çeşitli malzemeler yer almaktadır. Farklı malzemeleri bir araya getirerek yeni tatlar keşfedebilir ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, barmenlik yaparak akrobatik hareketler sergilemek ve içecekleri farklı şekillerde sunarak puan toplamaktır. Yeni kokteyller ve içecekler keşfederek müşterilerinizi memnun edebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Kokteyl hazırlarken içeceklerin oranlarına ve birbirleriyle olan uyumlarına dikkat etmelisiniz. Aksi halde yaptığınız içecekler kalitesiz ve lezzetsiz olacaktır.

Binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak hizmet veren Drink Master - color alcohols, mobil dünyada klasik oyunlar arasında yer alan sıra dışı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drill Master

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Stickarchery Master

    Çöp adamlar ile savaşacağız.
  • Master Sling Car - Drift Game

    Drift yapacağız.
  • Pack Master

    Eşyaları bavula yerleştirmeye çalışacağız.
  • Bullet Master

    Mobil cihazımızda gizli bir ajan olacağız.
  • Taming Master

    Hayvanlardan seçimler yaparak kendi destelerimizi oluşturacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Strike Master Bowling

    Eğlenceli bowling maçlarına çıkacağınız ve atış becerilerinizi geliştireceğiniz eşsiz bir oyundur.