Drive and Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Oynaması oldukça keyifli araba park etme oyunu

Drive and Park, Android platformunda ufak boyutlu kaliteli grafikler sunan araba sürme ve park etme oyunu. 100MB altı mobil oyunların da oldukça keyifli oynanış sunduğunu hatırlatan yapımda en iyi araba park edicisi olduğumuzu milyonlara göstermemiz isteniyor.

Android telefon ve tabletlerde oynanabilen birçok araba park etme oyunu var ancak Drive and Park hepsinden eğlenceli oynanış sunuyor. Gerçek fizikler, gerçek park etme deneyimi, harika modellenmiş arabalar, mükemmel ötesi gerçekçi görünen grafikler…Hiçbiri bu oyunda yok ama oynamaya başladığınızda zor bırakıyorsunuz.

Minimalist, göze hoş gelen görselleriyle kendisine çeken araba oyununda hız kesmeden giden aracı işaretlenen park noktasına park etmeye çalışıyorsunuz. Seyir halindeki araç, park noktasına yaklaştığında ekrana dokunup basılı tutarak kaydırıyor, park etmesini sağlıyorsunuz. Kaydırarak park etme göründüğü kadar kolay değil. İki araç arasına giremez, çarparsanız polis anında gelip cezayı kesiyor, oyuna veda ediyorsunuz. Puan topladıkça yeni araba ve yerlerin kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

Drive and Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
135.8 MB DOSYA BOYUTU

Park etme becerinizi gösterin.

Drive and Park, minimalist görselleri, tek dokunuş kontrolleri, ufak boyutu ve tek oyun moduyla mobil oyuncuların dikkatini çeken araba sürme ve park etme oyunu. iOS tarafında da indirmesi ve oynaması ücretsiz! Toplu taşımada, otobüs beklerken, misafirlikte veya canınız sıkıldığında iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz, kafa dağıtmak, zaman geçirmek için birebir bir mobil oyun.

Park etme yeteneğinizi gösterdiğiniz arcade araba oyunu ancak benzerlerinden biraz farklı oynanış sunuyor. Hızını kontrol edemediğiniz arabayı park etmek için uğraş veriyorsunuz. Sağlı sollu arabaların park ettiği, oldukça dar sokaklarda boş bulduğunuz yere arabanızı park ediyorsunuz. Araba park noktasına yaklaştığında ekrana basılı tutmanız yeterli oluyor lakin zamanlamanız mükemmel olmalı. Arabayı kaydırarak sadece tek araçlık yere park ettiğinizden zamanlama önemli. Biraz erken ya da geç dokunduğunuzda kaza oluyor, polis anında olay yerine geliyor.

Tepe kamera açısından oynanış sunan araba park etme oyununda her park para kazandırıyor. İlerledikçe farklı araçlar sürüyor, farklı yerler görüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Driving School 3D

    Modern Driving School 3D, hem araba sürme hem de araba park etme keyfini bir arada yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Şahin Simulator : Ultimate

    Şahin Simulator : Ultimate Android oyunu, araba park etme, drift, serbest sürüş gibi farklı oyun modları ve sınırsız modifiye seçeneği sunuyor.
  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • Araba Park Etme

    Araba park etme oyunu, sürücüler için hazırlanan simülasyon niteliğinde bir oyundur.
  • Speed Parking Game

    Speed Parking Game, araba, otobüs ve kamyon sürerek park etmeye çalışacağınız ücretsiz ve popüler bir Android araba park etme oyunu.
  • Car Parking APK

    Car Parking APK, bir çok farklı araba modeli ile çeşitli park etme modları sunan popüler araba park etme oyunu.
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • E30 Drift ve Modifiye Simulator APK

    E30 Drift ve Modifiye Simulator APK, araba modifiye etme ve oyun modlarıyla dikkat çeken araba simülatörü, araba sürme simülasyonu oyunu.