DROLF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Bu golf oyununda çizim öne çıkıyor.

DROLF, mobil platformda karşılaştığım en zor golf oyunu. Android telefonunuzda basit görselli spor oyunlarına yer veriyorsanız, ister arkadaşlarınızla birlikte ister tek başınıza keyifle oynayacağınız bu golf bulmaca oyununu indirmenizi öneririm. Düşük boyutlu eğlence dozu yüksek bir oyun. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Akıllı telefon/tablette spor oyunları oynamaktan keyif alan, bulmacayla sporu karıştıran yapımları seven biri olarak söyleyebilirim ki; DROLF eşsiz bir yapım. İsmini draw ile golfün birleşiminden alan oyunda amaç; topu deliğe sokmak lakin sahayı kendiniz oluşturuyorsunuz. Topun deliğe girmesi için yaratıcılığınızın sınırlarını zorlamalısınız. Yolu ne şekilde çizeceğiniz size kalmış lakin mürekkebiniz bitmeden beyaz topu kara deliğe ulaştıran yolu oluşturmalısınız.

Erkan Calp

DROLF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
174.2 MB DOSYA BOYUTU

Golf oyunu hiç bu kadar zor olmamıştı.

DROLF, mobilde golf oyunu oynamaktan keyif alan her yaştan mobil oyuncuya hitap ediyor. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan golf bulmaca oyunu, 100MB civarı boyutuyla 16GB iPhone/iPad cihaz kullanıcılarının ilgisini çekecektir. Çizime dayalı süper zevkli oynanış sunan golf oyununu oynamanızı isterim.

Yaklaşık 100 seviyeden oluşan golf oyununda sahayı kendiniz çiziyorsunuz. Draw ve golfün birleşiminden adını alan oyunda beyaz topu kara deliğe sokmak için ciddi kafa patlatıyorsunuz. Topu deliğe ulaştıran yolu çizmek basit gibi görünüyor ancak değil. Topla delik arasındaki mesafeyi, engelleri dikkate alır ve çizmeye başlamadan önce hayali denemeler yaparak bölüm sonunu görebilirsiniz. Aksi halde topun deliğe girmesini sağlayan yolunuzu bitirmeden mürekkebiniz bitiveriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu