Drop Block

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.

Drop Block, görsel açıdan retro oyunları bile aratıyor ancak zaman geçirmek için harika bir oyun. Toplu taşımada, arkadaşınızı beklerken, misafirlikte veya boş zamanlarınızda açıp keyifle oynayacağınızı düşündüğüm bu yapımda amacınız minik bir küpü engellere takılmadan olabildiğince ilerletmek.

Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zaman geçirmelik oyunlardan biri diyebileceğim Drop Block’da soldan sağa doğru ilerleyen ve durmadan düşme eğiliminde olan bir küpü kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Küpü ilerletmek için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Ekranın herhangi bir yerine dokunmanız kafi. Bu basit hareketi yapmanızı zorlaştıran engelller elbette bulunuyor. Yer yer üstünüzde beliren ve karşınıza çıkan engellerin kimisi üzerinize doğru gelirken, kimisi sizden kaçıp kolaylıkla ilerlemenizin önüne geçiyor.

Erkan Calp

Drop Block

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Drop Block, iOS cihazlarınızda sinir olmadan oynayamayacağınız refleks oyunu.

Drop Block, iPhone ve iPad’inizde reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz oyunlardan biri. Görsel yönden günümüz oyunlarının oldukça gerisinde ancak beceri gerektiren oyunlardan keyif alıyorsanız oynadıkça oynamak isteyeceğiniz bir yapım.

iOS platformunda ücretsiz olan oyunda amacınız yan yan giden küpü olabildiğince aşağı düşürmek. Küp kendiliğinden ilerlediğinden sadece ekrana dokunarak zıplamanız gerekiyor. Lakin karşınıza çıkan engeller bir hayli fazla. Bazıları sabit halde beklerken, bazıları hareketinize göre tepki veriyor. Onları aşmak için zamanlamanızın, reflekslerinizin sağlam olması şart. Ayrıca ilerlemeye başladığınızda durma lüksünüz yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Physics Drop

    Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Drop Out!

    Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • DROP NOT!

    DROP NOT!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Death Drop

    Death Drop ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Oyunda gökyüzünden atlayan bir karakteri kontrol ediyoruz.
  • Portal Drop

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Drop the Ball!

    Renkli topların yukarı çıkmasına izin vermeyin.