Drop Out!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.

Drop Out!, düşen topu hareketli platformlar arasından geçirmeye dayanan zorlu beceri oyunlarının ustalarına yönelik hazırlanmış bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan ufak boyutlu oyun vaktin geçmek bilmediği durumlarda mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynanabilecek eğlenceli bir oyun.

Oyunda hızlı düşen ve dokunuş sıklığımıza göre düşmesini durduran beyaz bir topu kontrolümüz altına alarak geometrik şekillerden oluşan platformlar arasından geçirmeye çalışıyoruz. Sadece bir topun geçebileceği büyüklükte boşluklardan sızmaya çalışmak elbette kolay olmuyor. Bu noktada sabrın sınırlarını zorlayan bir oyun olduğunu söylememek gerek.

Puan odaklı oyunda düşen topu yavaşlatmak için ekranın herhangi bir noktasına aralıklı dokunmamız gerekiyor. Parmağımızı çektiğimiz an top son hız düşüyor ve zar zor geldiğimiz noktayı silmiş oluyoruz.

Erkan Calp

Drop Out!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Drop Out!, düşen topu hareketli platformlardan geçirmeye çalıştığınız zorlu bir iOS oyunu.

Drop Out!, zaman geçirmek için açıp oynanabilecek ideal oyunlar arasında. Mobilde oyun oynamaya ayıracak fazla zaman bulamıyor, bekleme anında veya toplu taşıma aracında yol alırken açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

Oldukça ufak boyutlu olan ve küçük ekranlı iPhone’da dahi rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış oyunda hız kesmeden düşen minik bir topu kontrolümüz altına alıp hareketli platformlardan geçirmeye çalışıyoruz. Ara ve de sık dokunuşlarla topun düşmesini engelleyerek platformlar arasından bulduğumuz boşluklardan girmek oyun ilerledikçe zorlaşıyor.

Platformlar arasından her geçişimizde puan kazanıyor, kritik noktalara konumlandırılmış objeleri toplayarak ta başka topların kilidini açıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Physics Drop

    Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • DROP NOT!

    DROP NOT!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Death Drop

    Death Drop ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Oyunda gökyüzünden atlayan bir karakteri kontrol ediyoruz.
  • Drop the Ball!

    Renkli topların yukarı çıkmasına izin vermeyin.
  • Portal Drop

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu