Dropple

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Dropple, blokların üzerinden düşmeden ilerleyerek yüksek puan yapmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Bu oyunda blokların arasından düşmeden ilerlemek oldukça zor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Dropple oyunu ile birlikte bloklarla oldukça samimi olabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli bir beceri oyunu olan Dropple, blokların üzerinden zıplayarak ilerlemenizi amaçlıyor. Yalnız adımınızı attınız bloklara oldukça dikkat etmeniz gerekli. Çünkü bu oyunda bloklar yerinde durmuyor ve sürekli hareket ediyorlar. Sizin konsantre olup bloklara doğru zamanda zıplamanız gerekiyor. Zıpladığınız blok bir daha hareket etmiyor. Durun hemen rahatlamayın çünkü önünüzde geçmeniz gereken daha çok hareketli blok var.

Oldukça güzel ses efektleri ve grafiklere sahip olan Dropple oyunu sizi bağımlısı yapacak. Bu beceri oyununda diğerlerine oranla sadece belirli bir karaktere bağlı kalmıyorsunuz. Araba ve ördek gibi çeşitli karakterlere bürünerek Dropple oyununu daha zevkli oynayabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Dropple

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
174 MB DOSYA BOYUTU

Dropple oyununda hareket eden blokları aşmanız ve yeni bölümlere geçmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayacak bir beceri oyunu arıyorsanız Dropple tam size göre. iPhone ve iPad cihazları için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Dropple oyunu sizi bağımlısı yapacak.

Dropple oyununda hareket eden blokların arasında yolculuk yapmanız gerekiyor. Bu yolculuğu yaparken oldukça dikkatli olmalısınız. Çünkü karşınızda sürekli değişen ve sizi öldürmek isteyen hareketli bloklar mevcut. Her bölümde farklı bir macera ile sizi karşılayan Dropple, birbirinden heyecanlı bölümleriyle oldukça ilginizi çekecek.

Oyundaki amacınız blokların üzerine zıplayarak ilerlemeye çalışmak. Bu amaç doğrultusunda yanmadan ne kadar fazla uzağa giderseniz o kadar fazla puan alıyorsunuz. Aldığınız puanla birlikte başarı listesine yerleşme imkanınız da var. Eğer çok iyi bir Dropple oyuncusu olursanız belki başarı listesinde ilk sıraya bile yerleşebilirsiniz.

Dropple, özenle tasarlanmış grafiklere ve ses efektlerine sahip. Bu sayede oyunu oynarken sıkılmıyor aksine daha fazla eğleniyorsunuz. Eğer boş zamanlarınızda oynamak için eğlenceli bir oyun arıyorsanız size Dropple'ı önerebiliriz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.