Dubblaj

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
38,833 TOPLAM İNDİRME

Dubblaj, kendi videolarınızı çekmenize ve dublaj yapmanıza fırsat veren çok eğlenceli bir Android video uygulaması.

Günümüzde eğlence anlayışı çok değişti ve sürekli de değişiyor. Sürekli yeni sosyal ağlar ortaya çıkıyor ve internet çok daha eğlenceli bir yer haline geliyor. Bunun böyle olmasını sağlayanlardan birisi de yeni mobil uygulamalardan bir tanesi olan Dubblaj. Android ve iOS versiyonları bulunan uygulama ülkemizde bir anda patlayarak en popüler video uygulamaları arasına girmeyi başardı.

Dubblaj'ın amacı çektiğiniz videolara dublaj yapmak. Dubsmash adlı yabancı bir versiyonu da olan uygulama ile çektiğiniz kısa ve eğlenceli videolara dublaj yapabiliyorsunuz.

Temelde uygulamanın amacı internette popüler ve meşhur olmuş videolardan alınmış sesleri kendi çektiğiniz videoların üzerine eklemek. "Ne vereyim abime", "Bana teyze dediler", "İdare edemem anne" bu popüler videolardan bazıları.

Kısacası Dubblaj, bu popüler videolara benzer videolar ya da istediğiniz bir şekilde video çekiyor ve bu popüler ses kayıtlarından istediklerinizi seçip, o kayıtta söylenene göre ağzınızı oynatıyorsunuz. Bunları da kaydedip ortaya komik videolar çıkarabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanması kadar çektiğiniz videoları izlemesi de eğlenceli ve komik. Facebook'ta da bir sayfası bulunan ve beğenilen videoların paylaşıldığı Dubblaj uygulamasını herkesin indirip denemesini tavsiye ediyorum.

Son zamanlarda Facebook zaman tünelimden eksik olmayan Dubblaj videoları sayesinde hem arkadaşlarıma çok gülüyor hem de kendi videoları çekerek Dubblaj yapmak istiyorum. Uygulama ile dilerseniz sevgiliniz, eşiniz, kardeşiniz yada bir tanıdığınız ile yanyana videolar çekerek çok daha komik videolar oluşturabiliyorsunuz. Dubblaj indirmek için herhangi bir ücret ödemenize de gerek yok. Tamamen ücretsiz olarak uygulamayı kullanabilir ve kendi dublaj videolarınızı çekerek eğlenebilirsiniz.

Dubblaj iOS

Elifcan Mehekli Çakmak

Dubblaj

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,346 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulaması olan Dubblaj, komik videolar çekip üzerlerine kahkahalar atacağınız dublajlar yapmanızı sağlıyor.

Dubblaj, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir eğlence uygulaması. Bildiğiniz gibi artık eğlenmek için yaptığımız aktivitelerden birisi de YouTube veya Vine gibi popüler sosyal ağlarda videolar izlemek.

Dubblaj da bundan esinlenilerek oluşturulmuş bir uygulama. YouTube'da izleyip güldüğümüz ve eğlendiğimiz popüler olmuş pek çok video var. "Ne vereyim abime", "Bana teyze dediler", "İdare edemem anne" bu popüler videolardan bazıları.

Uygulamanın amacı da bu popüler videolardaki sesleri kendi çektiğiniz videolara dublaj yapmak. Öncelikle kendi videonuzu çekiyorsunuz ve seçtiğiniz bu eğlenceli videolardan birinde söylenenlere göre ağzınızı oynatıyorsunuz. Ardından da Dubblaj ile bu sesleri videolarınıza ekliyorsunuz.

Dubsmash adlı yabancı uygulamanın Türkçe versiyonu gibi düşünebileceğiniz bu uygulama ile pek çok komik ve eğlenceli video ortaya çıkarabilirsiniz. Uygulamayı kullanırken ne kadar eğlenirseniz, çektiğiniz videoyu izlerken çok daha fazla eğleneceksiniz.

Uygulamanın bir de Facebook sayfası var ve beğenilen videolar burada da paylaşılıyor. Siz de kısa zamanda çok popüler olan uygulamayı indirip denemelisiniz. Dubblaj indirmek için bir ücret ödemeniz de gerekmiyor. Hemen ücretsiz olarak indirip videolar çekip dublajlar yapöaya başlayabiliyorsunuz.

Eğer sizin de Facebook sayfanızda bir den fazla Dubblaj videosu varsa, bunun nedeni uygulamanın özellikle ülkemizde çok fazla tutması. Pek çok arkadaşım sevgilisiyle, eşiyle yada arkadaşları ile videolar çekip komik dublajlar ile süsleyip Facebook'ları üzerinden paylaşıyor ve alınan beğeni sayılarını görünce uygulamanın oldukça başarılı olduğunu görebiliyorum. Siz de Dubblaj indirerek komik ve rol yapabileceğini düşündüğünüz arkadaşlarınız ile birlikte videolar çekio komik dublajlar yapabilirsiniz. Eğer kendinize yeterince güveniyorsanız, çok iyi videolar hazırlayıp uygulamanın Facebook sayfasında popüler olabilirsiniz.

Dubblaj Android

Elifcan Mehekli Çakmak

Dubblaj

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,804 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Dubblaj, tüm platformlarda kullanılabilir olan popüler dublaj yapma uygulaması.

Dubblaj, adından da anlayacağınız üzere bir dublaj yapma uygulaması ve Windows Phone platformunda da nihayet çıktı dedirten uygulamalar arasında. Windows Phone 8.1 telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz en iyi dublaj uygulaması diyebileceğim Dubblaj ile ünlülerin, filmlerin, dizilerin repliklerini kendinizi canlandırabilir ve sosyal ağ hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Son dönemin en dikkat çeken uygulamaları arasında bulunan ve ünlülerin de kullandığı Dubblaj, Windows Phone platformunda geç te olsa karşımıza çıkıyor. İnternette en çok ilgi gören videolardan alınmış sesleri kendi hazırladığınız video ile birleştirmemize izin veren eğlence uygulaması Windows Phone’da da hem arayüz hem de kullanım açısından bir farklılık göstermiyor diyebilirim. Herkesin kullanacağı düşünülenerek hazırlanmış olabildiğince sade kullanıcı arayüzü ile karşımıza çıkan uygulama ile dublaj yapmak oldukça basit. Listeden repliğinizi seçiyor (Kayda başlamadan tabii ki repliği dinleyebiliyorsunuz.) ve kayıt düğmesine dokunuyorsunuz. Dubblajınızı onayladıktan sonra dilediğiniz bir sosyal platformda paylaşıyorsunuz.

Dilediğiniz replikleri favorileriniz arasına taşıma seçeneği de sunan Dubblaj uygulaması Windows Phone platformunda Dubsmash açığını kapatıyor. Dublaj yapmak benim işim diyorsanız Dubblaj ile yeteneğinizi milyonlara gösterebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.