Duke Dashington Remastered

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Duke Dashington Remastered mobil oyunu, sıkılmadan oynayacağınız ve size adeta bir hızlı bulmaca çözme eğitimi veren bir macera oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Duke Dashington mobil oyunu, hızlı bulmaca çözme konusunda uzmanlaşacağınız keyifli bir macera oyunudur.

Duke Dashington mobil oyunu 2014 yılında piyasaya sürülen oyunun geliştirilmiş sürümü olarak tekrar karşımıza çıkıyor. Oyunda eksikler giderilirken grafikler de yeniden tasarlanmış durumda. Ayrıca bölümler de elden geçmiş görünüyor.

Duke Dashington mobil oyununda yapmanız gereken çok hızlı şekilde bölümdeki gizemi çözüp odadan çıkmak. Oyunda çeşitli tuzaklarla düzenlenmiş odalardan başarıyla çıkıp tapınaktaki hazineleri kaçırmaya çalışacaksınız. Aynı zamanda oyun sizi zamanla yarıştırıyor. Zira odadan çıkmak için yalnızca 10 saniyeniz var. Çok hızlı olmanız sizden beklenirken ilk denemede bunu başaramamanız çok normal. Ancak deneyerek nasıl çıkacağınızı bir sonra çözecek ve hızlıca oradan çıkacaksınız. Keşfetmeniz gereken 120 oda ve 4 farklı tapınak bulunuyor. Piksel grafiklerle nostaljik bir hava yaratılan oyunda hızınızı almanız için kontroller de oldukça rahat dizayn edilmiş. Sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlılık yaratacak Duke Dashington mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Duke Dashington Remastered

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Duke Dashington Remastered mobil oyunu, hızlı bulmaca çözmenizi teşvik ederek beyin jimnastiği yaptırırken sizleri eğlendirecek bir macera oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Duke Dashington mobil oyunu, tuzaklarla bezenmiş odalardan kıvrak zekanız sayesinde burnunuz bile kanamadan çıkmanız gereken eğlenceli bir macera oyunudur.

Duke Dashington mobil oyunu ilk bakışta bir aksiyon oyunu izlenimi verse de özünde bir bulmaca oyunu ya da zeka oyunu olduğunu söylemek hiç de yanlış olmayacaktır. Oyun sizi zekice hazırlanmış tuzaklarla dolu bir odadan çıkmanızı öngörüyor. Ancak çok hızlı olmanız gerekmekte zira odadan çıkmanız için yalnızca 10 saniyeniz var. Aksi takdirde tavan çöküyor ve tapınağın altında kalıyorsunuz. Tavan çökmeden odalardan çıkmalı ve hazineyi kaçırmalısınız.

Tapınakları keşfederek hazineleri kaçırmanız gereken oyunda ilk etapta zorlanabilirsiniz. Ancak deneyerek odalardaki tuzak sistemini çözecek ve bir sonraki denemenizde artık kendi planınızı uygulayabileceksiniz. Kontroller de oyundaki hıza uyum sağlamanız için tasarlanmış durumda. Yani kolayca eliniz alışacak. 2014 yılında çıkan ilk oyunun geliştirilmiş bir sürümü olan Duke Dashington oyununda keşfetmeniz gereken 4 tip tapınak ve çıkmanız gereken 120 oda bulunuyor. Elinizi çabuk tutun ve Duke Dashington mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirin.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Duke Dashington

    Duke Dashington platform ögeleri içeren ve zorlayıcı yapısıyla ilgi çeken bir macera oyunudur. Oyunda her bölümün bitirilmesi için tanınan kısıtlı süre önemli özellikler arasında boy gösteriyor.
  • MIDNIGHT Remastered

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Grim Fandango Remastered

    Grim Fandango Remastered klasik macera oyununun yenilenmiş mobil versiyonudur
  • Hotel Transylvania: Monsters

    Otel Transilvanya hayranları için yepyeni bulmaca aksiyon oyunu
  • Bendy and the Ink Machine APK

    Bendy and the Ink Machine APK, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon bulmaca korku oyunu.
  • Pacific Rim: Breach Wars

    Pasifik Savaşı hayranları için destansı bulmaca aksiyon rol yapma oyunu
  • BADLAND 2

    BADLAND 2, ödüllü aksiyon macera oyunu BADLAND'in devamı ve Android platformunda ücretsiz.
  • VVVVVV

    Aksiyon ve bulmaca oyunu dinamiklerini başarıyla harmanlayan bu oyun özellikle retro oyunlardan hoşlananlar tarafından beğeniyle oynanacaktır.