Dumb Ways to Dash!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Dash! Android İndir: Popüler serinin yeni oyununda yarışıyoruz.

Dumb Ways to Dash!, fasulye karakterlerin yerine geçtiğimiz popüler serinin yeni oyunu. Fasulyeleri zor durumlardan kurtardığımız oyunun yenisinde sadece yarışlara katılıyoruz. Zorlu parkularda geçen oyunda ikinci olma lüksümüz yok! Tamamen yeni bir oyun, tamamen yeni seviyeler, tamamen yeni fasulyeler! Daha önceki oyunlardan çok farklı bir yapım karşımızda.

Milyonlarca indirmeyle mobil platformda en sevilen seri oyunlardan Dumb Ways’in yenisi Dumb Ways to Dash!’de mini oyunlar yerine tek bir oyun oynuyoruz. Tamamen yeni görünüm kazanan fasulyelerimiz bu sefer engellerle dolu platformlarda birbirleriyle kıyasıya yarış içine giriyor. 5 fasulye arasından sıyrılmak için tamamen parkura odaklanmamız gerekiyor. Her an her yerden bir şey çıkabiliyor, parkur dışına kolaylıkla çıkabiliyoruz. Her zamanki gibi fasulyelerimizin oyun sonunda yaptıkları danslar, sergiledikleri figürler güldürüyor.

Erkan Calp

Dumb Ways to Dash!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
218.6 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Dash! iOS oyununda fasulyelerle çılgın yarışlara katılıyoruz.

Dumb Ways to Dash!, fasulye formunda karakterlerle yarışlara katıldığınız arcade oyun. Seriye dönüşen ve oldukça popüler olan oyunun yenisinde çılgın yarışlarda bulunuyorsunuz. Beceri, refleksleri ölçen mini oyunlar yerine tek bir oyuna odaklanan yeni Dumb Ways oyunu iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımızda. Kaydırmaya dayalı kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de rahat, keyifli oynanış veriyor.

İlginç görünümlü, komik hareketler sergileyen fasulyeden karakterleri yönettiğimiz beceri oyunu Dumb Ways’in yenisi Dumb Ways to Dash!’de her şey farklı. Tamamıyla yeni bir oyun, tamamıyla yeni bölümler, tamamen yeni fasulyeler… Serinin yeni oyununda sadece yarışlara giriyorsunuz. Engellerle çevrili bir platformda beş oyuncuyla yarışıyorsunuz. Rakiplerinizi parkur dışına atma, etkisiz hale getirme şansınız var ancak sağdan soldan gelen objelerle sizin de yarış dışı kalma ihtimaliniz var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dumb Ways to Die: Superheroes

    Dumb Ways to Die: Superheroes Android İndir: Serinin son oyununda karakterlerimiz birer süper kahraman
  • Boulder Dash® 30th Anniversary

    30'uncu yaşını kutlayan arcade klasiği Boulder Dash, bugünün oyuncularını bile etkileyecek yeni oynanışıyla göz kamaştırıyor.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Dash Ball

    Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle harika bir mobil oyun
  • Gobble Dash

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Cubiti Dash 'n' Dodge

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Dash Valley

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Stickman Dash Runner

    Engellerden kaçın ve puanları toplayın.