Dumb Ways to Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,789 TOPLAM İNDİRME

Dumb Ways to Die, Android cihazlarınız üzerinde oynadıkça bağımlısı olacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir beceri oyunudur.

Dumb Ways to Die, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz kendine özgü bir yapısı olan, eğlenceli ve bağımlılık yapan bir beceri oyunudur. Diğer oynadığınız mobil oyunlara göre oldukça farklı olan oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.

Oyundaki amacınız, oyunda bulunan minik yaratıkları ölümden kurtarmak. Sizden istenenleri yerine getirmeye çalışarak minik yaratıkları kurtarabiliyorsunuz. Fakat bu iş söylendiği kadar olmuyor. Ayrıca ilerledikçe oyun zorlaşıyor ve her an ölümle burun buruna gelebiliyorsunuz. Farklı tehlikeler içerisinde olan minik yaratıkları koruyarak öldürmemeniz gereken oyundaki başarınız tamamen sizin yeteneklerinize bağlıdır. Kimi zaman tehlikeli pirnalardan kaçacak, kimi zaman trenden kurtaracaksınız.

Oyunda sadece 3 can hakkınız bulunmaktadır. Bu nedenle olabildiğince hızlı ve dikkatli olmanız gerkeiyor. Günlük olarak oyuna girerek arkadaşlarınız ve diğer oyuncular ile puan yarışına girebilirsiniz. Oyun içerisinde yer alan haftalık ve tüm zamanlar puan sıralamasında üst sıralara çıkmak için oldukça uğraşmalısınız. Ayrıca kazandığınız puanları kullanarak yeni karakterlerin kilitlerini açabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Yüksek puanlar alarak yeni karakterlerin kilidini açabilmek
  • Orjinal videonun bir kopyasını alma
  • Arkadaşlarınız ve diğer oyuncular ile yarışabilme
  • Eğlenceli ve heyecanlı

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz çılgın ve eğlenceli bir oyun arayışındaysanız Dumb Ways to Die'ı ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Dumb Ways to Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
529 TOPLAM İNDİRME
35.7 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Die, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Ölmenin aptalca yolları anlamına gelen Dumb Ways to Die adlı oyun, iOS işletim sistemine sahip olan iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yapan bir beceri oyunudur.

Oyun içerisinde yer alan sevimli karakterlerimizin ölmelerine engel olmak için elimizden geldiğince hızlı olarak bizden istenen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. Kana susamış vahşi piranalar, yerde duran kaygan kusmuklar, beslenmesi gereken yılanlar ve her an üzerinizden geçebilecek trenler Dumb Ways to Die adlı oyunda kahramanlarımızı korumamız gereken tehlikeler arasında yer alıyor.

Toplamda üç kez ölme hakkına sahip olduğunuz oyunda, olabildiğince hızlı davranarak sevimli karakterlerimizi kurtarmaya ve olabildiğince yüksek puanlar toplamaya çalışıyoruz. Topladığımız puanlar sayesinde günlük, haftalık ve tüm zamanları kapsayan skor tabelaları üzerinde kendimize yer bulabileceğimiz gibi arkadaşlarımızla da kapışabiliriz. Ayrıca yine topladığımız puanlar sayesinde oyunda yeni karakterler açtırarak, onlara da yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Kurtarabileceğiniz kadar çok karakteri kurtarmaya çalışacağınız Dumb Ways to Die adlı iOS oyununu elinizden bırakamayacağınıza eminim.

Dumb Ways to Die Özellikleri:

  • Oyunda yer alan tren istasyonunuz için yüksek puanlar yaparak tüm karakterleri açtırın
  • Orijinal videonun kendinize ait olan bir kopyasını kazanın
  • Skor tabelalarında en üst sıralarda yer almak için yabancılarla ve arkadaşlarınızla yarışın

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.
  • Dumb Ways to Die: Superheroes

    Dumb Ways to Die: Superheroes Android İndir: Serinin son oyununda karakterlerimiz birer süper kahraman
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • Dumb Ways to Dash!

    Dumb Ways to Dash! Android İndir: Popüler serinin yeni oyununda yarışıyoruz.
  • 50 Ways to Survive

    50 Ways to Survive eğlenceli bir platform oyunudur
  • Fun Ways to Think 2

    Fun Ways to Think 2, objelere bakarak kelimeyi çıkarmaya çalıştığınız yabancı kelime bulma oyunu.
  • Earn to Die APK

    Earn to Die APK'da, zombilerle dolu ıssız bir çölde aracımızla birlikte hayatta kalmaya çalışıyoruz.