Dune Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu

Dune Surfer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Büyük bir beğeniyle oynayabileceğiniz mobil oyunlardan bir tanesi olan Dune Surfer, reflekslerinizi sınayıp eğlenceli zaman geçirebileceğiniz bir oyundur. Oyunda engelleri ve zorlu bölümleri geçmek için mücadele ediyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Sörf yapan bir karakteri kontrol ettiğiniz oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Dune Surfer mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda boş zamanlarınızı en iyi şekilde geçirebiliyorsunuz.

Dune Surfer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Dune Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Dune Surfer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir mobil beceri oyunu olan Dune Surfer, eğlenceli zaman geçirip becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda aksiyon ve maceraya doyuyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda zorlu parkurları tamamlamanız gerekiyor. Sörf yapan bir karakteri kontrol ettiğiniz oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Renkli görsellerin ve sürükleyici atmosferin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm bölümleri hızlıca tamamlamalısınız.

Dune Surfer oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dune!

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz hoş bir mobil oyun
  • Cube Surfer!

    Sörf küpün hazırsa sen de bize katılabilirsin.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.