Dungelot 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME

Heartstone'a benzer savaş dinamikleri ile sonsuz zindan keşiflerine doğru yol aldığınız Dungelot 2, bir önceki oyundan çok daha iddialı.

Dungelot 2, oldukça sıradışı bir kombinasyon yaratarak eğlenceli yeni bir oyun alternatifi sunuyor. Dungeon crawler olarak adlandırılan oyunlara benzer bir şekilde zindanda geçen bu oyunun haritası her aşamada rastgele bir yenileme işleminden geçiyor. Bu rastgele haritanın içi ise savaşmanız gereken yaratıklarla dolu. Öte yandan, oyun içi bonuslar sağlayan hazine kutuları ve büyülü parşömenler de mevcut. Görselleriyle Heartstone'u anımsatan Dungelot 2, masa üstünde oynadığınız bir kağıt oyununun havasını da aktarmayı başarıyor.

Platform üzerinde kare kare yukarıya doğru ilerlemeniz gerken oyunda koridorlar kafanızı karıştıracak ve zaman zaman sizi korkutan odalarla karşılaşacaksınız. Dungelot 2 bu sayede heyecan seviyesini yükseltmiş oluyor. Sadece rakiplerin dizili olmadığını belirtmiştim. Parşömenler mesela, size özel yetenekler sağlıyor ve rakiplere özel saldırılar gerçekleştirmenizi mümkün kılıyor. Siz yine de bu parşömenlere güvenip agresif oynamaya çalışmayın. Sizden beklenen şey bir poker masasında olan temkinli saldırılar. Başkalarının canını acıtacaksanız az yara almaya bakın. Oyunda karşınıza çıkan her şey rastgele olduğu için şansın da yanınızda olması gerekiyor elbet.

Artwork çalışmaları ile dikkat çekmeyi başaran Dungelot 2, Warcraft evreninden çıkmış kadar güzel görsellerle RPG sevenleri de muhteşem bir ambiyansın içine sokuyor. Başka oyunlara benzemeyen ve stratejik düşünceyi şans ile harmanlayan bir oyun ile feleğin çemberinden geçmeye hevesli herkese Dungelot 2 tavsiyemdir.

Alper Çetiner

Dungelot 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Heartstone'a benzer savaş dinamikleri ile sonsuz zindan keşiflerine doğru yol aldığınız Dungelot 2, bir önceki oyundan çok daha iddialı.

Öyle bir oyun düşünün ki, dungeon crawler dediğimiz kategoriye uyan bir şekilde, sürekli değişen zindanda rastgele karşınıza çıkan rakipleri yenerek ilerlemeniz gereksin. Hazine kutularına ulaştığınızda ise karşınıza işinize ileri vadede yarayan bonuslar çıkıyor. Dungelot 2 bu unsurları birleştirip Heartstone benzeri savaş dinamiklerini iyi kombine eden, masa üstünde kağıt oynuyormuşunuz gibi hissettiren bir oyun.

Kare kare ilerlediğiniz bloklardan istikhamet yukarısı. Kafa karıştıran koridorlar ve caydırıcı odalar oynadığınız oyunun heyecan seviyesini yükseltiyor. Bu arada, oyun içersinde karşınıza çıkan parşömenlerden özel yetenekler edinip bunları saldırılarınızda kullanabiliyorsunuz. Kendinizi fazla kaptırıp agresif oynarsanız her şey bir anda yerle bir olabilir. Bu yüzden biraz poker cesareti olarak adlandırabileceğimiz yarı tedbirli bir oyun tarzı sizi daha çok hayatta tutabilmek için etkili olacaktır. Karşınıza dizilen her şey rastgele olduğu için çuval dolusu şansa da ihtiyacınız olacak.

RPG oyunlarının ambiyansını sevenlerin oyun içi görsellere bayılacağından eminim. Artwork oldukça başarılı ve Warcraft evrenini andıran bir stile sahip. Sıra dışı bir oyun arıyorsanız, biraz şans ve strateji kombinasyonu bir oyun arıyorsanız Dungelot 2 size uzun vaadeli bir eğlenceyi garantiler.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pishti

    Pishti, ister 2 ister 4 kişilik Pişti oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android kart oyunu.
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Defenders 2

    Defenders 2, kule savunma ve kart toplama türlerini birleştiren harika bir Android oyunu.