Dungeon Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Delivery, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.

Dungeon Delivery, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir aksiyon oyunudur. 

Andorid tabanlı işlem sistemlerinde her zaman benzer oyunlar oynamaya mahkumuz. Yapımcılar nednese birbirlerini kopyalamaya ve benzer oyun yapmaya daha fazla önem gösteriyorlar. Fakat birbirinden ilginç ve hiç görülmemiş oyunlar bulmak da mümkün. Dungeon Delivery de bunlar biri gibi görünüyor. Aksion tabanlı bir oyun olmasına rağmen temelde oyun boyunca yaptığımız iş oldukça farklı: Teslimat yapmak.

Seçtiğimiz karakterin görevi çeşitli dungeon'lardan geçerek, elindeki iksirleri sahiplerine teslim etmek. Fakat bu oldukça zor bir görev; çünkü her girdiğimiz teslimatta karşımıza yeni düşmanlar ve engeller çıkıyor. Bunları geçmek için ise savaşmaktan öte onları atlatmak ve zekamızı kullanmak gerekiyor.

Farklı bir oynanışı ve eğlenceli bölümleri bulunan Dungeon Delivery, Android üzerinde kendine başka oyunlar arayanlar için biçilmez kaftan. Bu tarz oyunları sevmiyorsanız bile bir göz atmaktan çekinmeyin. 

Ramazan Tugay Kahraman

Dungeon Delivery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
260 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Delivery, iOS işletim sisteminde oynanabilen kendine özgür bir aksiyon oyunudur.

Dungeon Delivery, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir aksiyon oyunudur. 

Görmeye alışık olmadığımız bir oyun tarzını kullanan Dungeon Delivery, bizleri yine aksiyon-RPG oyunlarından alışık olduğumuz o dungeon'lara sokuyor; ancak bu sefer bize kanımızın son damlasına kadar savaşmamız yerine kaçmamız gerektiğini salık veriyor. Yani oyunda büyük savaşlara girmek yerine karşımıza çıkan devasa düşmanlardan kaçabilmek için doğru yolu bulmakla uğraşıyoruz.

Oyunun asıl amacı karakterimizin aldığı teslimat görevini tamamlattırmak. Elimizdeki iksirleri sahibine görmeye çalıştığımız oyun boyunca girdiğimiz her yeni mekan farklı olurken, oldukça zor ve geçmesi bir hayli zaman alan yerleri de görüyorsunuz. Yine de son zamanlarda kendinize yeni ve değişik bir oyun arıyorsanız, Dungeon Delivery göz atılabilecek oyunların başında geliyor hatta size oynamanız için tavsiye bile edebiliriz. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead on Delivery

    Dead on Delivery oyununda zombilere yakalanmadan pizzaları dağıtmalısınız.
  • Delivery Boy Adventure

    Delivery Boy Adventure platform türü oyunlar oynamaktan keyif alan oyuncuların denemesi gereken alternatiflerden bir tanesi.
  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • Stretch Dungeon

    Stretch Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur