Dungeon Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Keyifli deneyim sunan harika bir rol yapma oyunu

Dungeon Survival, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Karanlık mağaralarda mücadele ettiğiniz oyunda düşmanlarınızın üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Yüzlerce farklı canavarla mücadele etmeniz gereken bir mobil oyun olan Dungeon Survival, yeteneklerinizi sergileyip arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyunda farklı silahlar kullanarak mağaralardaki canavarlarla yüzleşiyor ve başarılı olmaya çalışıyorsunuz. Benzersiz farklı sınıftan yaratıklara da sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Dungeon Survival oyununu mutlaka denemelisiniz. Harika bir RPG deneyimi yaşayabileceğiniz oyunda zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın. Kendi çapında bir hikayeye de sahip olan Dungeon Survival, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyundur.

Dungeon Survival oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dungeon Survival

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu görevlerin üstesinden gelmeniz gereken bir mobil oyun

Dungeon Survival, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden güçlü yaratıklarla kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Mücadele gücü yüksek bir mobil oyun olan Dungeon Survival, yeteneklerinizi sergilemeye çalıştığınız bir mobil oyundur. Karanlık mağaralarda geçen oyunda farklı silahları kontrol edebiliyorsunuz. Harika bir RPG deneyimi yaşayabileceğiniz oyunda zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Benzersiz farklı sınıftan yaratıklara da sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Dungeon Survival oyununu mutlaka denemelisiniz. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil savaş oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda nefes kesen sahneler yer alıyor. Yüksek kaliteli grafikleriyle de ön plana çıkan oyunu mutlaka denemelisiniz.

Dungeon Survival oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Dungeon Legends

    Dungeon Legends, ücretsiz olarak indirebileceğimiz, kaliteli bir rol yapma oyunu.
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Black Survival

    PUBG benzeri online hayatta kalma oyunu
  • Dungeon Escape

    Efsanevi bir kahraman seçin ve patronları yenerek zindandan kaçın.
  • Dungeon Village

    RPG ambiyansının hakim olduğu bir dünyada kendi şehrinizi kurun ve bir cazibe merkezi yaratırken canavarlarla da savaşıp para kazanın.
  • Harbingers: Last Survival

    Takımını kur ve zombilerle mücadeleye başla.
  • Day R Survival

    Nükleer savaşın yok ettiği dünyada hayatta kalabilir misin?