Dunkers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Dunkers ilginç bir mobil basketbol oyunudur

Dunkers bize alışılmış basketbol oyunlarından oldukça farklı bir oyun deneyimi sunan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir basketbol oyunu olan Dunkers'da yine maçlara çıkıyoruz; fakat bu maçlarda rakibimizle nasıl karşılaştığımız değişiyor. Maçlar hakemin hava atışıyla başlıyor ve taraflardan biri topu havada yakalayarak rakip takımın potasına smaç basmaya çalışıyor. Oyuncularımız zıplayarak havada süzülürken kollarını sürekli bir pervane gibi çeviriyorlar. Biz de doğru açıyı yakalayarak basket atmaya çalışıyoruz.

Dunkers fizik tabanlı bir basketbol oyunu. Bu nedenle oyunda açma ve bir o kadar da komik görüntüler karşınıza çıkabilmekte. Dunkers'ı dilerseniz kariyer modunda oynayarak en ünlü basketbolcu olmaya çalışabilir, dilerseniz çok oyunculu modda oyunu aynı cihaz üzerinde arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Dunkers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
28.4 MB DOSYA BOYUTU

Dunkers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Dunkers retro tarzda bir görünüme sahip olan ve oldukça ilginç bir oyun sistemine sahip olan bir mobil basketbol oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dunkers, alışılmış basketbol oyunlarından bir hayli farklı bir oynanış yapısı sunuyor. Dunkers'da çıktığımız maçlara hava atışıyla başlıyoruz ve topu rakibimizin elinden alarak potaya smaç basarak sayı yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımız kollarını havada sürekli pervane gibi sallıyorlar. Bu nedenle ortaya ilginç görüntüler çıkıyor.

Fizik tabanlı bir basketbol oyunu olan Dunkers'da 2 farklı oyun modu karşımıza çıkıyor. Oyunu dilerseniz kariyer modunda oynayabilir ve şampiyonluk peşinde koşabilir, dilerseniz arcade modda en yüksek puanı yakalamak için oynayabilirsiniz.

Dunkers'ın en güzel yönü oyunu aynı cihaz üzerinde 2 arkadaş oynayabilmeniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.