Dunky Dough Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Dunky Dough Ball, kızgın bir şeften kaçmanız gereken oldukça zevkli bir Android oyunu.

Dunky Dough Ball, Android tabanlı tüm telefon ve tabletlerde akıcı bir şekilde oynanabilen beceri oyunları arasında. Zıplamaktan başka bir şey yapılmayan ancak zor engeller barındırması ile oldukça zorlu oynanış sunan beceri oyunları keyif veriyorsa indirip bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Mobil platformda yeni karşımıza çıkan dikkat çekici oyunlar arasında yer alan Dunky Dough Ball adından da anlayacağınız üzer sürekli zıplayan bir topu kontrolünüz altına alıyorsunuz. Oyunun amacı ise topu daldırma kasesinin içerisine sokmak. Tabii ki bunu yapmak oldukça zor. Çünkü hem topu idare etmeniz, hem de engellere takılmamanız gerekiyor. Engel demişken oyunda lav, ölümcül testereler, ejderhalar, tehlikeli platformlar olmak üzere çok sayıda engel amacınıza ulaşmanıza engel oluyor.

Orta halli görseller sunan oyunda 20’den fazla karakter seçebiliyorsunuz. Zıp zıp zıplayan bir top ile başladığınız oyunda ilerleyerek korsan, mantar, kedi, kardan adam, kap kek, maymun, mumya, prenses, zombi gibi ilginç karakterlerin kilidini açıyorsunuz. Fazla sayıda karakterin yanında bölümlerin sayısı da oldukça doyurucu. Tahmin edeceğiniz üzere bölümler çok az engelin olduğu çok basit bölümlerden engel üzerine engeli aşmanız gereken oldukça zorlu bölümlere doğru ilerliyor.

Oyunun kontrol mekanizması ise herkesin oynayabileceği şekilde tasarlanmış. Sürekli zıplayan karakterinizi yönlendirmek için ekranın herhangi bir noktasında sol ve sağa dokunuyorsunuz. Uzun dokunduğunuz vakit karakter çok daha uzağa zıplıyor. Oyunun başlangıcında zaten oynanış gösteriliyor.

Dunky Dough Ball, fazla kafa yormadan oynanabilen eğlenceli bir beceri oyunu olmuş. Görsellikten ziyade oynanışa önem veren bir oyuncu iseniz bu oyunu beğeneceğinize eminim.

Erkan Calp

Dunky Dough Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Dunky Dough Ball, her yaş grubuna hitap eden eğlenceli ve yormayan bir oynanış sunan beceri oyunu.

Dunky Dough Ball, çocuklar kadar yetişkinlerin de iPhone ve iPad’lerinde severek oynayacağını düşündüğüm bir beceri oyunu. Yerinde duramayan bir top hamurunu kontrol ettiğimiz oyunda birbirinden zorlu, oynarken keyif veren onlarca bölüm bulunuyor. Kafa yormadan oynanan beceri oyunlarını seviyorsanız mağazada yeni yer alan bu oyuna kesinlikle bakmalısınız.

iOS tabanlı cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz beceri oyununda kızgın şeften kaçmaya çalışıyorsunuz. Başka hiçbir amacınızın olmadığı oyunda bazen bir hamur topu bazen de bir hayvanı veyahut insanı kontrol ediyorsunuz. Sürekli zıplayan karakterlerin kontrolünü sağlamak ise oldukça zor. Sürekli zıpladığından en ufak hatanızda aşağıya düşebiliyor ve engellerden birine takılabiliyor. Bu noktada oyunun beceri kadar sabır da gerektirdiğini söyleyebilirim.

Basit oynanış sunmasın rağmen bağımlılık yapan oyunda totalde 80 bölüm yer alıyor. Her birinde farklı mekanlarla karşılaştığınız bölümlerde engeller de farklılık gösteriyor. Lav, testereler, ejderhalar, ölümcül platformlar dahil çok sayıda engel hedefinize kolaylıkla ulaşmanıza mani oluyor. Bunlar atlamak içinse kontrolleri çok iyi öğrenmeniz gerekiyor. Her ne kadar sadece sağ ve sol yapmanız gerekse de kontrol mekanizması oldukça hassas ve ne fazla ne de az basmaya geliyor.

Dunky Dough Ball, görsel açıdan bir şey sunmasa da oynadığım süre boyunca eğlendirdi. Kısa süreliğine arada açıp kafa patlatmadan oynanabilecek bir iPhone ve iPad oyunu olmuş.

Erkan Calp

Dunky Dough Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Dunky Dough Ball, boş zamanlarınızda açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz beceri türünde bir Windows Phone oyunu.

Dunky Dough Ball, ilk oynayışta saçma dedirten ancak oynadıkça içerisine çeken yapımlar arasında. Windows Phone 8 cihazımıza indirebildiğimiz, fazla yer kaplamayan beceri oyununda sürekli bir kaçış içerisindeyiz. Tek amacımız oldukça sinirli olan şeften kaçabildiğimiz kadar uzaklara kaçmak.

Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan Dunky Dough Ball oyununda başlangıç karakterimiz bir hamur topu. İlk bölümde de sürekli zıplayan hamur topunu bir kasenin içerisine atmaya çalışıyoruz. Tabii ki ilk bölüm çok zor tutulmamış, birkaç saniye içerisinde de ikinci bölüme geçiyorsunuz. Oyunda biraz ilerledikçe hedefimize ulaşmamızı engelleyen çeşitli öğeler karşımıza çıkıyor. Lav, testere, ejderha gibi engellerden hepsini büyük ustalıkla es geçmemiz gerekiyor. Aksi halde sonuna yaklaştığımız bölüme baştan başlıyoruz. Tabii ki oyunu zorlaştıran tek şey engeller değil. Engellerin yanı sıra anahtarları da toplamamız gerekiyor. Sarı renkli anahtarlar farklı noktalara yerleştirildiğinden toplaması uzun sürüyor ve oyunu oldukça uzatıyor.

Görsel açıdan çok başarılı olmayan oyunun oynanışına aynı şeyi söylemek büyük yanlış olur. He ne kadar oyunda yaptığımız tek şey sağ ve sola dokunmak olsa da oyun çok eğlenceli. Kontrol mekanizması da çok basit olduğundan hemen öğreniyorsunuz. Bu noktada oyunun her yaş grubuna hitap ettiğini söyleyebilirim.

Dunky Dough Ball, beceri gerektiren ancak çok zorlamayan oynanışa sahip kısa süreliğine oynanmak üzere ideal Windows Phone oyunları arasında.

Dunky Dough Ball Özellikleri:

  • Farklı mekanlarda geçen 80 bölüm
  • Atlatmanız gereken çok sayıda ölümcül düşman
  • Kazanarak yeni karakterlerin kilidini açma
  • Günlük ödüllerin sahibi olma
  • Her bölümde bonus seviyeler ve bölüm sonu canavarlar
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Roller Ball 3D

    Roller Ball 3D, dengeye dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.