Duorey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME

Duorey uygulamasından faydalanarak kolayca Android cihazlarınızdan yepyeni müzik oynatma listelerine ulaşabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz.

Duorey uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıların kolaylıkla müzik zevkleri üzerinden yeni dostlar ve oynatma listeleri keşfedebilecekleri, ayrıca kendi dinledikleri parçaları takipçileri ile paylaşabilecekleri ücretsiz müzik sosyal ağları içerisinde yer alıyor. Hem kolay kullanımı hem de diğer servislerle entegre bir şekilde çalışabilmesi sayesinde her zaman en son zevkinize uygun şarkılara erişebilmeniz mümkün hale geliyor.

Uygulama hem iTunes hem de SoundCloud üzerinde yer alan parçaları ve oynatma listelerini paylaşmanıza olanak tanıdığı için takipçileriniz paylaşımlarınızda yer alan parçaları hemen dinleme olanağına sahip olacaklardır.

Tabii ki uygulamanın en dikkat çeken yanı ise, insanları takip edebilme, onların playlistlerini görebilme, dinleyebilme, oy verebilme ve paylaşabilme imkanını sağlaması. Temel olarak bir müzik keşfetme uygulaması olarak planlandığı için bu deneyimi sosyal ağ işlevleriyle süslemekten hoşlanacak kullanıcılara büyük bir kolaylık sunuyor diyebilirim.

Elbette sizin oynatma listeleriniz de diğer kullanıcılar tarafından değerlendirilebiliyor. Müzik zevkinizin uyuştuğu kişilerle arkadaş olabilmeniz için gerekli araçların sunulması da uygulamayı kullanılabilir bir hale getiriyor.

Kişisel profil resminizi ve açıklamanızı düzenleyebilme seçenekleri kendinizi diğer insanlara doğru tanıtmak açısından da faydalı olacaktır. Eğer yeni bir müzik ağı arayışındaysanız göz atmadan geçmemeniz gerekenlerden birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Duorey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Duorey'i kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan hiç zorlanmadan müzik paylaşımlarınızı gerçekleştirebilir ve dostluklar edinebilirsiniz.

Duorey uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızdan kullanabileceğiniz bir müzik keşfetme ve aynı zamanda sosyal ağ uygulaması olarak hazırlanmış ve ücretsiz olarak sunuluyor. Hem kolayca kullanılabilen arayüzü hem de çok sayıda işlevi sayesinde müzik tutkunlarının severek kullanacaklarına inanıyorum.

Uygulamada kendi profilinizi açtıktan sonra diğer kullanıcıları takip edebiliyor, onların müzik listelerini inceleyebiliyor ve şarkıları dinlemeye başlayabiliyorsunuz. Hem iTunes hem de SoundCloud desteği sayesinde müzik dinleme esnasında hiç bir sorunla karşılaşmak da mümkün değil.

Elbette listeleri takip etmek, beğenmek, paylaşmak gibi pek çok sosyal ağ işlevi de uygulamada mevcut. Her kullanıcının kendi profili olduğu için başkalarını arkadaş olarak eklemek ve yeni dostluklar kurmak da uygulamanın izin verdiği olanaklar arasında yer alıyor.

Fakat uygulamanın çalışması esnasında internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmamalısınız. Eğer çok fazla müzik dinlemeyi planlıyorsanız 3G yerine Wi-Fi bağlantısını kullanmanız daha iyi olacaktır. Zira devamlı olarak müzik dinlemek kotalı kullanıcıların kotasının bitmesine sebep olabilir.

Yeteri kadar kişiselleştirme seçeneğine sahip olan Duorey, aynı zamanda kendi müzik paylaşımlarınızı tüm dostlarınıza da ulaştırmak için kullanılabiliyor. Göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması