Dynasty Duels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Bir savaş destesi düzenleyerek kendi stratejinizi oluşturun.

Dynasty Duels çok oyunculu PvP, Gerçek-Zamanlı Strateji (RTS) oyunudur. Dynasty Duels’teki her savaşta ana üs, kaynak toplama, kendi atağınızı yapabileceğiniz çeşitli strateji ve taktikler gibi tipik RTS öğeleri içerir.

Çok oyuncu PvP maçlarında tüm dünyadan oyuncularla gerçek zamanlı 1v1 savaşlar yapılır. Çeşitli kahramanların, yeteneklerin kilidini açmak ve güçlerini yükseltmek için savaş puanları ve galibiyet puanları toplanır. Rakibinizi RTS savaşında yenmek için kendi savaş destenizi ve stratejinizi oluşturun.

Dynasty Duels’deki 5 tarihi gruptan 30’dan fazla karakter ve yeteneği kart destenize ekleyin. Vahşi Roma imparatorluğundan askerlele duello yapın, Mısır’ın en korkunç padişahlarını savaşa yollayın. Sıralamada üst sıralara çıkmak için kupalar kazanın ve yeni karakterleri açarak daha güçlü rakiplerle karşılaşın.

Ömer Dursun

Dynasty Duels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Bir savaş destesi düzenleyerek kendi stratejinizi oluşturun.

Dynasty Duels çok oyunculu ve Gerçek-Zamanlı Strateji (RTS) oyunudur. Dynasty Duels’teki her savaşta ana üs, kaynak toplama, kendi atağınızı yapabileceğiniz çeşitli strateji ve taktikler gibi tipik RTS öğeleri içerir.

Yakın dövüş, menzilli atak, havadan ve karadan birimleri kendi vurucu savaş stratejinize göre şekillendirin. Savunmanızı geliştirmek için kuleler inşa edin ve rakibinizi şaşırtacak yetenekleri kullanın.

Madencilerinizi kaynak toplamaya ve RTS savaşında ekonomik üstünlüğü ele geçirmek için kullanın. Vahşi Roma imparatorluğundan askerlele duello yapın, Mısır’ın en korkunç padişahlarını savaşa yollayın. Sıralamada üst sıralara çıkmak için kupalar kazanın ve yeni karakterleri açarak daha güçlü rakiplerle karşılaşın.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Scavenger Duels

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Scavenger Duels mobil oyunu, farklı silahlarla düşmanı avlayacağınız heyecan dolu bir online strateji oyunudur.
  • Medieval Dynasty Game of Kings

    Yeni kral olarak devletini kalkındırabilir misin?
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • War of Dynasty

    War of Dynasty eğlenceli ve oynamaya değer bir strateji oyunu arayanların mutlaka göz önünde bulundurması gereken bir seçenek.
  • Sengoku Samurai

    Sengoku Samurai, Android için geliştirilmiş bir strateji oyunudur.
  • Age of Civilizations 2 APK

    Age of Civilizations 2 APK, oyuncuların kendi harita ve senaryolarını oluşturabildiği Android strateji savaş oyunu.
  • Arena Allstars

    Arena Allstars Android İçin Strateji Oyunudur.
  • Chess Rush

    Zafer parayla satın alınmaz, strateji yapmalısınız.