E-Devlet Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

E-Devlet Rehberi mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz vir e-devlet uygulamasıdır

E-Devlet Rehberi eğer teknolojiden yararlanarak e-devlet hizmetlerinden faydalanmak isterseniz işinize yarayabilecek bir mobil e-devlet uygulaması olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan E-Devlet Rehberi temel olarak e-devlet yapısı dahilinde olan devlet kurumlarını bir araya topluyor ve kullanıcılara bu kurumların sunduğu hizmetlere hızlı bir şekilde erişme imkanı veriyor. Bu sayede her kurumun sunduğu hizmetlerden faydalanmak için o kurumun internet sitelerini araştırmak zorunda kalmıyorsunuz.

E-Devlet Rehberi içerisinde yer alan bağlantıları kullanarak devlet kurumlarının hizmet uygulamalarına erişebilmeniz mümkün. E-Devlet Rehberi içerisinde Üniversiteler, PTT Kargo hizmetleri, PTT Finans, Belediyeler, MEB, Türkiye Büyük Millet Meclisi, TCDD, UYAP, Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri, Bakanlıklar gibi kurumların e-devlet hizmetlerine bağlantılar yer alıyor. Uygulama içerisinde yer alan arama bölümü aradığınız hizmete çok daha çabuk bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pratik Bilgiler Rehberi

    Pratik Bilgiler Rehberi ile hayatımızı kolaylaştıracak bilgilere ulaşabiliyoruz
  • TKGM Parsel Sorgu APK

    Parsel sorgulama için e-Devlet dışında TKGM Parsel Sorgu uygulamasını kullanabilirsiniz. Parsel sorgulama APK yükleyin, hızlıca sorgulayın.
  • e-Devlet

    e-Devlet giriş ile HES kodu alma, seyahat izin belgesi, öğrenci belgesi alma, ikametgah değişikliği, soyağacına bakma ve daha birçok işlem yapabilirsiniz.
  • e-Devlet Anahtar

    e-Devlet Anahtar uygulaması, e-Devlet Kapısına güvenli giriş yapmanızı sağlıyor.
  • e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı

    e-Devlet Kapısı Engelsiz Çağrı uygulaması, işitme engellilerin istek ve önerilerini iletebilmesini sağlıyor.
  • E-İhale

    E-İhale, Gümrük Bakanlığı tarafından resmi olarak yayınlanan bir ihale takip uygulamasıdır.
  • Yürü Keşfet

    İstanbul'un tarihi ve kültürel mirasını ön plana çıkaran yardımcı uygulama
  • Android Nasıl Hızlandırılır E-Kitap

    Android kullanıcıları için hazırladığımız bu e-kitabımız sayesinde cihazınızdaki yavaşlıkların üstesinden gelebilirsiniz.