Easy Audio Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
383 TOPLAM İNDİRME
0.32 MB DOSYA BOYUTU

Easy Audio Converter ile farklı ses dosyası formatlarını birbirine dönüştürebilirsiniz

Easy Audio Converter birçok farklı ses dosyası formatını birbirine dönüştürebilen kullanışlı bir ses dönüştürme programıdır.

Program WAV to MP3 yani WAV dosyasından MP3 yapma işlemi gibi durumlarda size yardımcı olmaktadır. Kimi cihazlar belli ses formatları ile uyumludur. Bu nedenle bu cihazlarla uyumlu olmayan ses formatlarını başka formatlara çevirme ihtiyacı duyulmaktadır. Geniş ses formatı ve kodek desteğine sahip program ile farklı cihazlarınızla uyumlu ses dosyalarını kolayca yaratabilirsiniz.

Easy Audio Converter MP3, WAV, OGG gibi yaygın ses formatlarını desteklemektedir. Program ile ses dönüştürme işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Uygulamanın arayüzü olduk.a sadedir. Gereksiz menülerle boğuşmadan ihtiyacınızı karşılayabilir, ses formatı değiştirme işlemini saniyeler içinde halledebilirsiniz. Sürükle-bırak desteğine sahip Easy Audio Converter ses dosyalarınızı Windows dosya gezgininden direkt olarak program ana penceresine taşıyıp bırakmanıza imkan tanır. Böylece ses formatı dönüştürme işlemini anında başlatabilirsiniz. Ayrıca toplu dönüştürme yeteneğine sahip program ile çok sayıdaki ses dosyasını aynı anda dönüştürebilirsiniz.

Easy Audio Converter dönüştürme işlemleri öncesi ses kalite ayarı yapmanıza ve kullanılacak kodek tipini belirlemenize izin verir. Bitrate, kanallar gibi özellikler değiştirilebilmektedir.


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Video to Audio Converter

    Easy Video to Audio Converter ile tüm video ve ses dosyalarını MP3, WAV, WMA ve OGG formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Easy Audio Extractor

    Easy Audio Extractor, video dosyalarını ses dosyalarına dönüştürebileceğiniz güçlü bir ses formatı dönüştürme programıdır.
  • Easy MOV Converter

    Easy MOV Converter ile MOV formatındaki videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Video and Audio Converter

    Video and Audio Converter, ses ve video dosyalarını farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan bir format dönüştürme aracıdır.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Easy M4P Converter

    Easy M4P Converter ile M4P formatlı müziklerinizi istediğiniz formata kolay ve hızlı bir şekilde dönüştürün.
  • Easy Video to MP4 Converter

    Easy Video to MP4 Converter ile videolarınızı MP4 formatına dönüştürebilirsiniz