Easy Language Translator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Easy Language Translator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çeviri uygulamasıdır

Easy Language Translator eğer yabancı dile çeviri ve tercüme konusunda kullanışlı bir çözüm arıyorsanız işinize yarayabilecek bir mobil çeviri uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir tercüme uygulaması olan Easy Language Translator çeviri işini oldukça pratik bir hale getiriyor. Gümlük hayatınızda yabancı dillerdeki kaynakları takip ederken kimi kelime veya cümlerlerde güçlük yaşayabiliyorsunuz. Bu tür durumlarda bir sözlük kullanmayı deneyebilirsiniz. Fakat Easy Language Translator size bu durumlarda daha hızlı bir çözüm sunuyor ve cep telefonunuzu veya tabletinizi bir çeviri aracı olarak kullanmanızı sağlıyor.

Easy Language Translator text to speech ve speech to text teknolojilerini de kullanıyor. Bu teknolojilerin desteklendiği dillerde dilerseniz söylediğiniz kelimeleri metine çevirebiliyor veya yazdığınız kelimelerin telaffuzunu dinleyebiliyorsunuz.

Easy Language Translator çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle yurt dışı seyahatlerinizde Easy Language Translator yerine çevrimdışı bir sözlük uygulaması kullanmayı tercih etmeniz daha doğru olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Translator

    Microsoft Translator, Microsoft'un resmi çeviri uygulamasıdır
  • Inapp Translator

    Android için hazırlanan Inapp Translator uygulaması sayesinde uygulamalardan çıkmadan yabancı dil tercümelerini yapabilirsiniz.
  • English Chinese Translator

    İngilizce ve Çince dillerinde çeviri yapmak istiyorsanız, English Chinese Translator uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • English Translator

    English Translator uygulamasını kullanarak birçok farklı dil arasındaki çeviri işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Morse Code Translator

    Morse Code Translator uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden Mors alfabesine çeviri yapabilirsiniz.
  • Voice Translator

    Voice Translator uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca dil tercümesi ve çeviri işlemlerini tamamlayabiliyorsunuz.
  • Translator

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çeviri uygulamasıdır.
  • Intel Easy Migration

    Intel Easy Migration ile Android cihazınızdaki bağlantı ve dosyaları yeni Chromebook'unuza transfer edebilirsiniz