Easy Reminder

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Easy Reminder, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde dilediğiniz özel zamanlara hatırlatıcılar ekleyerek önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi asla unutmazsınız.

Easy Reminder, özellikle telefonunu zor duyanlar için geliştirilen etkili ve pratik bir hatırlatma uygulamasıdır. Cevapsız çağrı ve okunmamış mesajlarınız için sizi düzenli aralıklarla uyaran uygulama bu sayede hiç bir önemli görüşme ve mesajı unutmamanızı sağlar.

Uygulamanın size göndereceği bildirimler tamamen düzenlenebilir olarak ayarlanmıştır. Bu nedenle dilediğiniz ayarları belirleyerek bildirimleri istediğiniz şekilde alabilirsiniz.

Uygulamayı kulanarak yoğun olarak çalışırken açamadığınız çağrıları ve okuyamadığınız mesajları asla unutmazsınız. Belirlediğiniz ayarlara göre sizi belirli aralıklar ile uyaran uygulama sizi arayan kiiye geri dönüş yapabilmenizi sağlar. Özellikle yoğun tempoda çalışan kişilerin sıkça karşılaştığı problemlerden biri olarak, gün içerisinde sizi arayan müdür, patron veya arkadaşlarınızın çağrılarına geri dönmeyi unuturuz. Fakat bu uygulama sayesinde bu çağrıların geldiğinizi asla unutmazsınız. Çünkü belirli aralıklar ile bildirim almanızı sağlayan uygulama geri dönüş yapabilmenizi sağlamaktadır.

İşi gereği gün içerisinde sıkça telefon görüşmesi yapan ve mesajlaşan kişilerin kesinlikle Android cihazlarında bulundurması gereken uygulamalardan biri olan Easy Reminder'ı ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Umbrella Reminder

    Umbrella Reminder ile yağmurlu günlerde şemsiyenizi almayı hatırlayabilirsiniz.
  • Reminder for CM Launcher

    Reminder for CM Launcher, adından da anlayacağınız üzere CM Launcher kullanıcılarının yararlanabileceği ücretsiz bir hatırlatma uygulaması.
  • Intel Easy Migration

    Intel Easy Migration ile Android cihazınızdaki bağlantı ve dosyaları yeni Chromebook'unuza transfer edebilirsiniz
  • Easy Task Killer Advanced

    Easy Task Killer Advanced, Android cihazınızı optimize etmeniz için sahip olduğu özellikler ile size yardımcı olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Easy Batter Saver

    Easy Batter Saver sayesinde Android cihazınızdan daha uzun süre yararlanabilirsiniz.
  • Easy Language Translator

    Easy Language Translator mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çeviri uygulamasıdır
  • Easy Scanner

    Belgelerinizi hızlı bir şekilde dijital ortama aktarmak istiyorsanız Easy Scanner uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
  • Easy History Cleaner

    Easy History Cleaner, Android cihazlarınız üzerinde bulunan neredeyse tüm geçmiş bilgilerini düzenli aralıklarla silerek cihazınızın performansını arttırabileceğiniz bir sistem uygulamasıdır.