Eat Them All

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Eat Them All, Android işletim sistemine sahio mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Eat Them All, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda iştahlı Leon'u doyurmaya çalışıyor ve yüksek puanlar elde etmeye çalışıyorsunuz.

Oldukça basit bir oynanış ile karşımıza çıkan Eat Them All oyununda Leon isimli karakteri doyurmaya çalışıyorsunuz. Oyunu oynayabilmek için ekrana olabildiğince çok ve hızlı dokunmalı yeni yiyecekler üretmelisiniz. Heyecan verici ve bağımlılık yapıcı etkileri bulunan oyundaki tonlarca yiyeceği Leon'a veriyor ve onun iştahını tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden komik ve eğlenceli kostümlerin de yer aldığı oyunda ilerledikçe özel kıyafetlerin kilitlerini açabiliyor ve Leon'a giydirebiliyorsunuz. Renkli grafikleri, kolay oynanışı ve mücadele gerektiren kurgusuyla Eat Them All oyununu sakın kaçırmayın. Metroda ya da otobüste zevkl oynayabileceğiniz bir oyun olan Eat Them All bir takım yükseltmeleri de içeriyor. Leon'a daha fazla yiyecek yedirmek için midesini genişletebilir, zengin menüden farklı yiyecekler seçebilir ve farklı kaşıklar kullanabilirsiniz. Eat Them All oyununu sakın kaçırmayın.

Eat Them All oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Eat Them All

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
208 MB DOSYA BOYUTU

Eat Them All, iOS işletim sistemine sahio mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Eat Them All, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor. Oyunda Leon isimli karakteri doyurmaya çalışıyor ve olabildiğince yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zorlu bir oyun olarak karşımıza çıkan Eat Them All oyununda Leon isimkli bir karakterin karnını doyurmaya çalışıyorsunuz. Oyunu oynamak için ekrana seri şekilde dokunuyor ve sürekli olarak yiyecek üreterek Leon'un önünü boş bırakmıyorsunuz. Ne kadar hızlı olursanız Leon o kadar hızlı yemek yiyiyor ve bunun karşılığında da o kadar hızlı puan kazanıyorsunuz. Oyunda yer alan bir takım nesnelerin kilitlerini de açabiliyor ve oyunu daha eğlenceli bir hale getirebiliyorsunuz. Renkli grafikleri, eğlenceli sesleri ve kolay oynanışı ile Eat Them All oyununu sakın kaçırmayın. Oyunda Leon'un kullandığı mutfak aletlerini de değiştirebiliyor ve farklı kombinasyonlar deneyebiliyorsunuz. Oldukça kolay oynanışı bulunan Eat Them All oyunu sizleri bekliyor.

Eat Them All oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slash Them All

    Zevkli dakikalar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Heal Them All

    Heal Them All, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği en iyi ve ücretsiz bir kule savunma oyunma.
  • Crush Them All

    Crush Them All, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Make Them Fight

    Ketchapp'ın çöp adam serilerine eklenen üçüncü oyun olan Make Them Fight becerilerinizi test eden ve bağımlılık yaratan bir oyun.
  • Make Them Jump

    Make Them Jump, birden fazla karakteri aynı anda yöneterek farklı engellerin üzerinden atlamanız gereken heyecanlı ve ücretsiz Android oyunudur.
  • Eat This Much

    Eat This Much uygulaması ile yemek planlarınızı yapabilir ve diyet listenizi kontrol edebilirsiniz.
  • All Limpy Run!

    All Limpy Run!, retro stil görsel ve seslere sahip engelli koşu oyunu.