Ecotone Pocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Ecotone Pocket, karanlık güçlerden kaçmaya çalıştığınız Android oyunu.

Ecotone Pocket, platform oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız sizi kısa süreliğine de olsa ekran başına kilitleyecek bir yapım. Tüm Android telefon ve tabletlerde akıcı oynanış sunan aksiyon yüklü yapım, iki dünya arasında geçiş bölgesinde geçiyor. Farklı türlerin, bitkilerin yaşadığı bu yerde karanlıktan kaçma mücadelesi veriyoruz.

Görsel kalitesini orta seviye bulduğum oyunun amacı karakterin ruhunu karanlık güçlerden korumak. Az önce de söylediğim gibi iki dünya arasında kalan bir noktaya bizleri sürüklüyor oyun. Peşimizden kovalayan karanlık bulutlara yakalanmamak için durmadan koşuyoruz. Zıplamaktan başka bir şey yapmıyoruz ancak platformdaki engellere takıldığımız anda ruhumuz ele geçiriliyor ve oyuna veda ediyoruz.

Üç yerde geçen 1’i bonus olmak üzere 21 bölüm içeren oyunda çoğu zaman koşuyoruz. Yerçekimini hiçe saydığımız, şekil değiştirdiğimiz, denizanası olarak oynadığımız farklı oynanış sunan bölümler de çıkıyor.

Erkan Calp

Ecotone Pocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Ecotone Pocket, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir karanlık temalı iki boyutlu platform oyunu.

Ecotone Pocket, karanlık temalı platform oyunlarının hastasıysanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm, hem grafik hem de sesleriyle tatmin edici bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz gelmesiyle şaşırtan yapımda iki dünya arasında geçiş bölgesinde kalmış bir karakteri kontrol ediyoruz. Ruhumuzun alınmasına izin vermiyoruz.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan karanlık temalı iki boyutlu platform oyununda peşimizden gelen karanlık bulutların bizi almaması için sürekli koşturuyoruz. Arkamıza bir saniyeliğine bile olsun bakmadan koşuyoruz. İşin kötüsü ruhumuzu almak için bizi kovalayan bulutun yanı sıra karşımıza çıkan çirkin yaratıkları da atlamamız gerekiyor ve hiçbir silahımız yok. Tek yapabildiğimiz koşmak.

Oyun üç farklı yerde geçiyor ve her bölümünde karakterimizin farklı bir yeteneğini gördüğümüz 21 bölüm (1 bonus) içeren Ecotone, Steam üzerinde de yerini alıyor anca mobilde ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Gunfighters

    Pocket Gunfighters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Mine 3

    Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Fleet

    Pocket Fleet Android için geliştirilen çok oyunculu bir uzay savaşı oyunudur.
  • Pocket Mine 2

    Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.
  • Pocket Pugilism

    Pocket Pugilism ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • War in Pocket

    War in Pocket Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bol aksiyonlu bir strateji oyunudur.
  • Pocket Mine

    Pocket Mine, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir arcade oyun. Oyunda yerin derinliklerine inerek değerli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz.
  • Pocket Troops

    Mini ordumuzu kurup savaşıyoruz.