Eczanem Nerede

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Eczanem Nerede İndir (Android Uygulaması): Eczanem Nerede mobil uygulaması ile yakındaki eczaneleri aramak, Nöbetçi eczaneleri bulmak çok kolay.

Eczanem Nerede, yakın eczaneleri, nöbetçi eczaneleri bulmanıza yardımcı olan ücretsiz bir Android uygulaması. Türk Eczacıları Birliği’nin resmi uygulaması olan Eczanem Nerede ile bulunduğunuz il ve ilçedeki yakındaki eczanelerin yerlerini görebiliyor, nöbetçi eczaneleri de ayrı olarak görebiliyorsunuz. Yakındaki eczaneler ve nöbetçi eczaneler liste şeklinde de gösteriliyor.

Eczane arama bulma zahmetinden kurtaran birçok mobil uygulama mevcut ancak Eczanem Nerede Android telefonda kullanabileceğiniz en iyi eczane bulma uygulaması. Türk Eczacıları Birliği tarafından sunulan Eczanem Nerede Android uygulaması, konumunuzu otomatik olarak tespit ederek tüm eczaneleri karşınıza çıkarıyor. Harita üzerinden yerlerini görüp Google Haritalar’dan yol tarifi alabiliyorsunuz. Eczanenin adresi ve telefon numarası da açıkça gösteriliyor. Haritadan bulmakta zorlanırsanız liste görünümü de mevcut. Yaşadığınız veya istediğiniz bir ilin (ilçe seçimi de yapabiliyorsunuz) tüm eczaneleri tek seferde, nöbetçi eczaneleri ayrı olarak görebiliyorsunuz. Basit, sade arayüzüyle eczaneleri bulmak oldukça kolay.

Erkan Calp

Eczanem Nerede

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
41.6 MB DOSYA BOYUTU

Eczanem Nerede İndir (iOS): Yakındaki eczaneler, nöbetçi eczaneleri bulmak için en iyi mobil uygulama

Eczanem Nerede, yakındaki eczanelerle nöbetçi eczaneleri arayıp bulmanızı kolaylaştıran resmi nitelikli mobil uygulama. Türk Eczacıları Birliği’nin resmi uygulaması olan Eczanem Nerede’nin veri tabanı 54 Bölge Eczası Odası tarafından anlık olarak güncelleniyor. Sadece İzmir, İstanbul, Ankara gibi büyük iller değil, Türkiye genelindeki eczanelere ve nöbetçi eczanelere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Bulunduğunuz ildeki tüm eczaneleri, konumunuza yakın olan tüm eczaneleri ve o gün nöbetçi tüm eczaneleri görebileceğiniz resmi bir uygulama Eczanem Nerede. iPhone’unuza ücretsiz indirip direkt kullanabileceğiniz eczane arama bulma uygulaması Eczanem Nerede, oldukça sade arayüze sahip. Yaşadığınız şehirdeki tüm eczaneler hem harita üzerinde hem de liste görünümünde gösteriliyor. Eczane isimlerinin altında adresleri ve hızlı arama için telefon simgesi çıkıyor. Eczane arama fonksiyonuyla dilediğiniz şehir, il ve ilçedeki eczanelere ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.