Eden Obscura

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Sanatsal atmosferiyle dikkat çeken bir mobil beceri oyunu

Eden Obscura, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir arcade oyunu olarak dikkat çekiyor. Sanatsal bir atmosfere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Eden Obscura,  yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Sanatsal bir atmosfere sahip olan oyunda eşsiz görüntüler oluşturabiliyor ve gizemli dünyalara seyahat edebiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana dokunmak. Birbirinden farklı temalarda geçen oyunda renkli ve sanatsal grafikler yer alıyor. Sakin bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşıp liderlik tablosunda üst sıralara çıkabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Eden Obscura mutlaka denemeniz gereken bir oyundur.

Eden Obscura oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Eden Obscura

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
195 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir arcade oyunu

Eden Obscura, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Eşsiz deneyim sunan bir mobil arcade oyunu olan Eden Obscura, sanatsal atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşıyor ve arkadaşlarınızda meydan okuyorsunuz. Sanatsal grafikleri ve farklı oynanışıyla dikkat çeken oyunda işiniz oldukça zor. Gizemli atmosferi ve farklı temalarıyla da ön plana çıkan Eden Obscura, müptelası olabileceğiniz bir oyun diyebilirim. Yüksek puanlara ulaşıp liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz farklı oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Eden Obscura oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu
  • Ramboat 2

    Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu
  • Zombie Rollerz

    Harika deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Towaga

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu