Edo Superstar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli cihazlarda çalışan Edo Superstar, Japon dövüş kültürünün yansıtıldığı aksiyon türünde bir mobil oyundur.

Android işletim sistemli cihazlarda oynanabilen Edo Superstar, Japon Ortaçağ zamanlarına ait dövüş unsurlarını içinde barındıran sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Oldukça detaylı bir hikayenin üzerine kurulu olan Edo Superstar oyununda Masaru adlı bir maymun hikayenin baş kahramanı konumunda. Kullanıcının kontrol ettiği Masaru, ülkesi Japonya'nın en iyi dövüşçüsü olmak ister ve bir dövüş klanına girerek ilk adımı atar. Ancak gili bir örgütlenme olan bu klandan temel dövüş tekniklerini kaptıktan sonra ayrılır ve bireysel devam ettiği yolculuğunda dövüş eğitmeni bir fareyle tanışır. Bu fare onu ülkenin tüm kötüleriyle dövüştürür ve Masaru'nun hedeflediği üne kavuşmasına yardım eder.

Bölüm geçtikçe rakiplerin çetinleştiği bu macerada kahramanımız Masaru rakipleriyle tek tek dövüşüyor. dövüşler kazanıldıkça Masaru yoluna devam ederken kullanıcılar Google Play Store'dan edinebilecekleri bu oyunun tadını çıkarabilir.

Yağız Sarman

Edo Superstar

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
387 MB DOSYA BOYUTU

Edo Superstar, iPad ve İPhone cihazlardan oynanabilen ve Japon motifleri bulunduran aksiyon türünde bir mobil dövüş oyundur.

iPhone ve iPad cihazlarda çalışan Edo Superstar, aksiyon türünde bir mobil dövüş oyunudur.

Platform tarzında ilerlenen ve bölüm geçtikçe ortamların değiştiği, aksiyon ve dövüş unsurlarının yer aldığı Edo Superstar, Japon Ortaçağı'ını yansıtan bir oyun. Oyunun içeriğinde Masaru adında bir maymun ünlü bir dövüşçü olmak için çabalar. Önce bir dövüş klanına katılan kahramanımız daha sonra bu klanı terkedip yoluna tek başına devam eder. Daha sonra kendine bir arkadaş edinen Masaru, onun da yönlendirmesiyle Japon Ortaçağı'nda başkent olan Edo'nun efsane bir dövüşçüsü olacaktır.

Sağlam bir hikayeye kurulu olan Edo Superstar, çok çeşitli dövüş hareketlerinin yer almasıyla kullanıcılara kendi stillerini oluşturma şansı da tanıyor. Efsane bir dövüşçü olma yolundaki zorlukları bölüm geçtikçe hissedeceğiniz bu başarılı oyunu AppStore'dan edinebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make-Up Me: Superstar

    Genç kızların makyaj yapmayı öğrenebilecekleri eğlenceli bir uygulama olan Make-Up Me: Superstar tamamen ücretsiz.
  • Cartoon Network Superstar Soccer

    Cartoon Network Superstar Soccer, Android platformunda çocuklara özel futbol oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Cristiano Ronaldo: Superstar Skater

    Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters, yıldız futbolcu ile tek dişli kahramanın paparazzilerden kaçışını konu alan bir Android oyunu.
  • Superstar Band Manager

    Pop star olarak dünyanın farklı bölgelerinde konserler vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • QooApp (APK)

    QooApp (APK) Android indirin, SuperStar BTS - SMTOWN ve daha birçok Anime oyun ve Mangaya ulaşın.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada