Efsane Tarifler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME

Efsane Tarifler, resimli yemek tarifleri paylaşanların bir araya geldiği sosyal ağ uygulaması.

Efsane Tarifler, her beslenme türüne ve yaşa uygun yemek tarifleri içeren sosyal tabanlı bir Android uygulaması. Benzerlerinin aksine farklı lezzetler denemeyi seven kişileri bir araya getiren uygulamada ünlü aşçıların yemek tariflerinden öğrenci işi yemeklere kadar oldukça geniş seçenek var ve yemek tarifini gönderen kişiler birbiriyleriyle etkileşimde olabiliyor.

Android telefon ve tabletinize indirip faydalanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasında buzdolabınızda bulunan malzemelere göre yemek önerileri de alabiliyorsunuz. Her yemeğin nasıl pişirildiğinin haricinde ne kadar sürede hazırlandığı, pişirilmesinin ne derece kolay olduğu ve kaç porsiyon çıktığı da gösteriliyor. Dilerseniz tarifin altına kafanıza takılan soruları iliştirebiliyorsunuz.

Sosyal ağ uygulamalarına benzer arayüzle bizleri karşılayan uygulamada kendi yemeklerinizi sergileme şansına da sahipsiniz. Paylaşmayı seven bir kişilikseniz tariflerinizi (tabii ki sırrını verip vermemek size kalmış) fotoğraflarla süsleyerek paylaşabilirsiniz.

Erkan Calp

Efsane Tarifler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Efsane Tarifler, resimli yemek tarifleri ve yeme-içme mekan önerilerinin verildiği sosyal ağ uygulaması.

Efsane Tarifler, hem yemek yemeyi hem de farklı lezzetler öğrenip misafirlerine sunmaktan keyif alan kişileri bir araya getiren sosyal ağ uygulaması. Adından her ne kadar resimli yemek tariflerinin yer aldığı bir mobil uygulama algısı uyandırsa da sosyal bir platform ve oldukça zengin içerikli.

Her beslenme türüne ve yaş grubuna uygun yemek tarifleri sunan uygulamada yok yok diyebilirim. Popüler aşçıların yemek tarifleri, diyet yapanlara özel tarifler, vejeteryanlar için leziz tarifler, öğrenci işi yemekler, bebek ve çocukların seveceği yemekler ve dahası uygulamada kategoriler halinde sıralanıyor. Daha da güzeli o anda dolabınızda bulunan malzemelere göre yemek önerisi alabiliyorsunuz. Yemek tariflerine göz atmanın yanı sıra kendi tariflerinizi de platformdaki kişilerle paylaşabiliyorsunuz.

Dünyanın farklı yerinden yemeklerini sunmaya istekli kişileri buluşturan uygulama sosyal ağ düzeninde tasarladığından öncelikle ücretsiz üye olmak gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kadınca Tarifler

    Ne yemek pişireceğiniz konusundaki endişelerinize Kadınca Tarifler uygulamasıyla son verebilirsiniz.
  • Bizim Tarifler

    Bizim Tarifler uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Vestel Sesli Tarifler

    Vestel Sesli Tarifler uygulamasında tüm yemek tariflerini sesli ve yazılı olarak inceleyebilirsiniz.
  • Tat ile Pratik Tarifler

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Fridge Food

    Sen de bu tarifler sayesinde bir yemek ustası olabilirsin.
  • Tarif Dükkanı

    Tarif Dükkanı uygulaması ile Android akıllı cihazlarınızdan kolayca yemek tariflerinizi satabilir ya da yeni tarifler bulabilirsiniz.
  • Miya's Everyday Joy of Cooking

    Lezzetli Kore yemekleri pişirerek yeni tarifler öğreneceğiniz eşsiz bir oyundur.