Egg Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Egg Car'da kamyonumuzdaki yumurtayı kırmadan hedefe ulaşmaya çalışıyoruz.

Egg Car, denge kurma yeteneğine ve el becerilerine güvenen Android tablet ve akıllı telefon sahiplerinin uzun süreler boyunca sıkılmadan oynayabilecekleri bir yapım.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda kamyonumuza yüklü olan yumurtayı kırmadan hedef noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Bunu başarabilmek için çok hassas bir denge kurma yetisine sahip olmamız gerekiyor. Ekranın iki tarafında konuşlandırılmış olan gaz ve fren pedallarını kullanarak aracımızı ilerletebiliyoruz. Gaza bastığımız zaman ivmelenmeden ötürü aracımız arkay doğru yatıyor, frene bastığımızda ise araç öne yığılıyor.

Bu denge mekanizmasını kullanarak aracımızın arkasında bulunan yumurtayı kırılmadan hedef noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz. Oynadığımız süre boyunca gittiğimiz en uzak mesafe en yüksek skor olarak kabul ediliyor.

Egg Car'daki grafikler son dönemlerin popüler ve modern çizgilerine sahipler. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Egg Car, bu tarz beceri oyunlarına merakı olanların uzun süreler boyunca ellerinden düşüremeyecekleri bir yapım.

Emircan Erdoğan

Egg Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
45.7 MB DOSYA BOYUTU

Egg Car, yüksek hassasiyete dayalı bir beceri oyunu, üstelik tamamen ücretsiz.

Egg Car, kolay gibi görünen fakat aslında epey zor olan bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız aracımızın arkasına yüklü olan yumurtayı kırmadan hedef noktaya ulaştırmak.

Aracımızı kontrol edebilmek için ekranda konuşlandırılmış olan gaz ve geri butonlarını kullanmamız gerekiyor. Gaz verdiğimiz zaman ivmelenmenin etkisiyle aracımız arkaya doğru yatıyor. Bu da yumurtanın dengesini bozuyor ve şayet kontra verip toparlamazsak düşmesine sebep oluyor.

Kontra verebilmek için geri butonuna basmamız gerekiyor. Elbette tüm bunlara üzerinde ilerlediğimiz platformun engebelerine göre karar veriyoruz. Yani oyunda başarılı olabilmek için hem aracın durumuna hem de parkurun şartlarına dikkat etmemiz gerekiyor.

Oyunda kaliteli fakat çok da gerçekçi olmayan grafiklere yer verilmiş. Bu konseptin hoşumuza gittiğini belirtmemiz gerekiyor. Oyunun dinamiklerine birebir uyum sağlıyor.

Sıra beklerken, canınız sıkıldığında veya kafa toplamak için biraz ara vermişken bu oyunu oynayabilir keyifli dakikalar yaşatabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egg Runner

    Egg Runner, yumurta karakteri yönettiğiniz sonsuz koşu oyunu.
  • Pop The Car

    Pop The Car ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Speedy Car

    Speedy Car'da yoğun trafikte otomobilimizi etraftaki diğer araçlara çarpmadan kullanmaya çalışıyoruz.
  • Car Salon Kingdom

    Car Salon Kingdom mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba tamir etme oyunudur
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Racing Car 3D Game

    Racing Car 3D Game ücretsiz olarak indirebileceğiniz, kalitesiz fakat vakit geçirmek için ideal bir oyundur.