Egg

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı yumurtadan dilediğinizi seçerek çeşitli görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Egg, onlarca farklı yumurta karakteri arasında dilediğinizi seçebileceğiniz ve yumurtanızı geliştirerek yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yumurtanızı besleyerek tüm ihtiyaçlarını gidermek ve onu dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı korumaktır. Oyunda her canlı yumurta şeklindedir ancak yaratıkların ve domuzların şekilleri değişmemiştir. Yumurtanızı seçerek onun tüm ihtiyaçlarını karşılamalı ve yumurtanızı besleyerek sürekli olarak büyümesini sağlamalısınız. Görev aralarında çeşitli mini oyunlar oynayabilir ve puan toplayarak yumurtalarınızın ihtiyaçlarını satın alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda 70’den fazla yumurta modeli bulunmaktadır. Ayrıca onlarca mini oyun ve görev yer almaktadır. Yumurtalarınızı özelleştirerek görevleri yerine getirebilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Egg, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Egg

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
323.5 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı yumurtadan dilediğinizi seçerek çeşitli görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Egg, onlarca farklı yumurta arasından dilediğinizi seçerek çeşitli görevler üstleneceğiniz ve yumurtların bakımını üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, yumurtanızın yemeğini yedirerek onu düzgün bir şekilde beslemek ve gelişmesini sağlamaktır. Oyunda yer alan canlı karakterlerinin tamamı yumurta şeklindedir. Sadece domuzlar ve yaratıklar normal şekildedir. Yumurtalarınızı geliştirerek güçlü bir hale getirmeli ve dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı korumalısınız. Oyunda çeşitli görevler üstlenebilir ve görev aralarında bazı minik oyunlar oynayabilirsiniz. Bu sayede puan toplayabilir ve yumurtanızın ihtiyacı olan besinleri satın alabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Egg, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur. Sizde bu oyun ile onlarca yumurta arasından dilediğiniz seçebilir ve çeşitli görevler üstlenebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egg Dropper 2019

    Yumurtaların yuvalara konmasını sağlayacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.
  • Candy Farm

    Kendi fantastik tatil kasabamızı inşa edeceğiz.