Egypt Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Egypt Runner, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir sonsuz koşu oyunudur. Subway Sufers tarzı oynanışı ve müthiş grafikleriyle dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Egypt Runner, Android platformu üzerinden oynanabilen bir sonsuz koşu oyunudur. 

Türk oyun yapımcısı Serkan Bakar tarafından geliştirilen Egypt Runner, alışık olduğumuz sonsuz koşu oyunlarını, Mısır tarzına taşıyor. Subway Sufers tarzı oynanışıyla oyunculara çok yabancı gelmeyecek ve hemen adepte olacakları bu oyun, bir maceracının daha doğrusu karısının sözünden çok çıkmayan bir karakterin, macerasını anlatıyor. Eğlenceli müziklerinin yanı sıra çeşitli engellere ateş edebilme de oyunun dikkat çeken taraflarından bir tanesi.

Oyunun yapımcısı kendi oyununu şöyle anlatmış: "Barzo dostumuzu maalesef karısı Kezban, şişman olduğu için evden kovmuştur. Ve Mısır piramitlerinde diyet koşusuna yollamıştır. Size düşen en fazla koşma yarışı rekorunu kırarak onu zayıflatmak.Egzotik mekanlarda, engellerden zıplayarak,eğilerek yada ateş ederek kaçabilirsin.Önüne çıkan vazoları kır.Altınları topla, tarihi objeleri kaçırma çünkü onlar seni kaldığın yerden başlatacak."

Muadili oyunlara benzer yanlarının olmasıyla birlikte birçok farklı tarafı olan ve sonsuz koşu tarzına göre karakterimizin farklı farklı hareketler yapabildiği Egypt Runner, kendinize yeni bir oyun arıyorsanız, kesinlikle göz atmanız gereken oyunlardan bir tanesi. 


Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Croco Runner

    Croco Runner bitmeyen bir macera sunan keyifli bir Android oyunudur
  • Blade Runner 2049

    Blade Runner 2049 mobilde!
  • Spin Runner

    Spin Runner sürekli değişen yer çekiminde ilerlemeye çalıştığınız, kazandığınız paralarla yeni ekipman ve eşya satın alabildiğiniz Android için ücretiz bir platform oyunudur.
  • Geki Yaba Runner

    Geki Yaba Runner, Android platformunda görselleriyle öne çıkan platform macera oyunu.
  • Egypt Legend: Temple of Anubis

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçlü eşleme oyunudur.
  • Fubo Runner APK

    Fubo Runner, sonsuz koşu türünde Fenerbahçe'nin yeni mobil oyunu. Fubo Runner oynaması ücretsizdir, APK'sız Google Play'den indirilebilir.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.
  • Egg Runner

    Egg Runner, yumurta karakteri yönettiğiniz sonsuz koşu oyunu.