Electro Shack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
557 TOPLAM İNDİRME

Electro Shack ile müzik dinleme keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz

Electro Shack elektro müzik seven kullanıcılara bu müzik türüyle ilgili en güncel içerikleri ücretsiz olarak sunan, Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerde kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır.

Video izleme ve müzik dinleme amacıyla geliştirilmiş bir uygulama olan Electro Shack en yeni elektronik dans videolarını ve parçalarını parmaklarınızın ucuna taşıyor. Uygulamada favori DJ'lerinizden, festivallerden ve birçok farklı etkinlikten elde edilmiş videoları seyredebilmeniz mümkün. Electro Shack farklı içerikler sunan birçok elektro müzik kaynağını bir araya topluyor ve bütün bu içeriği kolay, eğlenceli ve şık bir şekilde beğeninize sunuyor.

Electro Shack ileri seviye bir çalışma mantığına sahip. Uygulama farklı kaynaklardan elde ettiği içerikleri analiz ediyor ve bu içerikleri farklı kategoriler altında toplayarak kullanıcıya sunuyor. Kullanıcı bu kanallardan dilediğini tercih ederek istediği videou izleyebiliyor, DJ setlerine veya remixlere ulaşabiliyor.

Electro Shack beğendiğiniz içerikleri de kolayca paylaşma imkanı sunmakta. Electro Shack ile beğendiğiniz parçaları uygulama içerisinden direkt olarak Facebook veya Twitter üzerinde paylaşabilir veya e-posta yoluyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması