Electroneum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
604 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Cep telefonundan kripto para madenciliği (mining) yapmanıza izin veriyor.

Electroneum, Android telefondan kripto para madenciliği yaparak para kazanmanızı sağlayan en güvenilir mobil uygulama. Ücretsiz, kullanımı kolay ve Türkçe!

Bitcoin gibi kripto para birimleriyle ilgileniyor, cep telefonundan para kazanmanın yolunu arıyorsanız Electroneum uygulaması bunu sağlıyor. Üstelik mining yapma işlemi esnasında akıllı telefonunuzun kaynakları sonuna kadar kullanılmıyor, arka planda sessiz sedasız çalışarak para kazandırmaya devam ediyor.

Dijital para ya da daha sık telaffuz ettiğimiz biçimiyle kripto paraları üretmek, şimdiye kadar yüksek donanımı bilgisayarlar aracılığıyla mümkün oluyordu. Kripto para piyasasında kendisine yer bulan Electroneum’u diğer kripto para birimlerinden ayıran en büyük özelliği; mining Türkçe adıyla madencilik işlemini mobil üzerinden yapmaya izin vermesi.

Android telefonunuza ücretsiz indirip profilinizi oluşturduktan sonra kullanabileceğiniz uygulama ile para kazanmak için tek yapmanız gereken “Miner” bölümüne gidip kırmızı butonuna dokunmak. Uygulama çalıştığı süre boyunca ne kadar kazandığınızı gerçek zamanlı olarak Miner alanından takip edebiliyorsunuz. Hemen altındaki “Ücretsiz para kazanın” bağlantısıyla arkadaşlarınızı mining yapmaya davet ederek kazancınızı artırabilirsiniz. Tüm kazandıklarınız wallet yani cüzdan kısmında karşınızı çıkıyor.

Electroneum Özellikleri:

  • Güvenli ve gizli
  • Uygulama temelli mobil madencilik
  • Küresel mobil ağlar ile anlaşmalar
  • Gelişmekte olan dünyaya bir dijital ödeme çözümü sağlama

Erkan Calp

Electroneum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
49.4 MB DOSYA BOYUTU

Mobil kripto para madenciliği

Electroneum, iPhone’dan kripto para madenciliği yaparak para kazanabildiğiniz güvenilir uygulamalardan biri. Türkçe dil desteğiyle gelen mobil kripto para madenciliği uygulaması, arka planda sessiz sedasız çalışarak işlemlerinize engel olmuyor. Kripto para madenciliğiyle ilgileniyor, telefondan para kazanmanın güvenilir bir yolunu arıyorsanız, kripto para birimleri arasında popüler olan Electroneum’un mobil uygulamasını indirmenizi isterim.

Dijital para ya da daha çok söylenen şekliyle kripto paraları üretmek için yüksek donanımlı bir bilgisayara ihtiyacınız yok! Kripto para piyasasında son derece popüler olan Electroneum, mobil cihazınız üzerinden madencilik (mining) yapmanıza izin veriyor. Arka planda sistem kaynaklarını fazlasıyla tüketmeden mining yaparak para kazandıran uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Uygulama üzerinden para kazanmaya başlamak için Miner altında kırmızı butona dokunmanız yeterli. Uygulama çalıştığı esnada ne kadar kazandığınızı da anlık olarak gösteriyor. Dilerseniz arkadaşlarınızı para kazanmaya davet edebiliyorsunuz. Kazancınızı Wallet altından görebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoinATMRadar

    CoinATMRadar uygulaması, dünya genelindeki Bitcoin ATM'lerini harita üzerinden sizlere sunuyor.
  • Binance TR

    Binance TR mobil uygulaması ile güvenli şekilde Bitcoin ve diğer kripto paralar için alım satım işlemleri yapabilirsiniz.
  • Coinzo

    Coinzo, kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenli ve yerli kripto para borsasıdır.
  • BitTurk

    BitTurk Android uygulamasını indirin, Bitcoin ve kripto para alma-satma işlemlerini mobilden yapın.
  • Blockchain

    Blockchain uygulaması Android cihazlarınızdan dijital para transferlerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor.
  • Binance

    Binance, Android üzerinden kripto para birimi ticareti yapabileceğiniz bir uygulamadır.
  • BtcTurk Pro

    BtcTurk Pro, Bitcoin ve diğer kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan. BtcTurk Pro Android Google Play'de!
  • Bitcoin mining

    Bitcoin mining (madencilik), sanal para birimi Bitcoin üretimi yaptığınız Android oyunu.