Elevate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Kullanıcıların zihinsel fonksiyonlarını geliştirebilecekleri bir uygulama olan Elevate'te farklı konular üzerinde yoğunlaşan oyunlar bulunuyor.

Elevate hem iOS hem de Android platformları için geliştirilen bir zihin egzersizi uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak dikkat, odaklanma, konuşma becerileri ve düşünce hızınızı artırabilirsiniz. Fakat bu noktada belirtmek istediğim bir nokta var; uygulama ileri seviyede İngilizce gerektiriyor.

Uygulamanın en iyi yanlarından biri de ilk başlarda göreceli olarak kolay testler uygulayıp daha sonraları seviyeyi yavaş yavaş yükseltmesi. Uygulamada geliştirmek istediğiniz özelliklerinizi seçebiliyorsunuz. Dilerseniz uygulamada yer alan tüm testleri uygulayabilirsiniz. Uygulamada kullanıcıların zihinsel fonksiyonlarını geliştirmek için oynayabilecekleri 15 oyun bulunuyor.

Elevate'de ilgi çekici ve şık görünen bir arayüz görev yapıyor. Haftalık aktivitelerinizi ve elde ettiğiniz skorları başarılarınız bölümünden takip edebilme şansına da sahipsiniz. Böylece eksik gördüğünüz bir konuda daha fazla test uygulayabilirsiniz.

Özellikler;

  • 15 farklı oyun
  • Dikkat, düşünce hızı, kesinlik ve kavrama kabiliyeti üzerine testler
  • Adaptif zorluk seviyesi
  • Kişisel başarıları takip edebilme
  • Renkli arayüz

Eğer siz de iyi seviyede İngilizce biliyorsanız ve zihin fonksiyonlarınızı geliştirebileceğiniz bir uygulamaya ihtiyacınız varsa Elevate'i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Elevate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
42.3 MB DOSYA BOYUTU

Oyunlar ve çeşitli tekniklerle kullanıcıların bilişsel faaliyetlerini geliştirmek için özel olarak üretilen Elevate tamamen ücretsiz.

Elevate ücretsiz olarak indirip beyin egzersizleri yapabileceğiniz eğlenceli ve sade tasarımlı bir uygulamadır. Bu uygulamanın en yararları fonksiyonları arasında kullanıcıların dikkat toplama becerilerini geliştirme, konuşma ve bilgi işleme fonksiyonlarını iyileştirme ve daha pek çok fonksiyona katkıda bulunması geliyor.

Uygulama temel olarak kullanıcıların bilişsel faaliyetlerini geliştirerek hem daha verimli olmalarını hem de kendilerine olan güvenlerini artırmalarını amaçlamaktadır. Elevate bu görev için birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlar sunmakta. Tahmin ettiğiniz gibi uygulama İngilizce olduğu için oyunlar da öyle. Yani bu uygulamadan verim alabilmeniz için orta seviye İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekmekte.

Uygulamayı kullanmaya başladıktan sonra elde ettiğiniz puanlar detaylı olarak kayıt ediliyor. Daha sonra bu bölümden ne kadar puan aldığınıza bakabilir ve kaydettiğiniz gelişmeleri görebilirsiniz. Uygulamanın en iyi yanlarından birisi de zorluğu yavaş yavaş artırması. Bu sabeple daha ilk baştan pes ettirmiyor.

Başta da belirttiğim gibi uygulama son derece temiz görünen, sade bir arayüze sahip. Her yaş aralığında güvenle kullanılabilir. Siz de bilişsel yeteneklerinize katkıda bulunabilecek ir uygulama arıyor ve biraz da İngilizce biliyorsanız, Elevate'i denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LinkedIn Elevate

    LinkedIn Elevate uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca şirketinizin daha sosyal hale gelmesini sağlayabilirsiniz.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Türkçe Atasözleri

    Türkçe Atasözleri uygulamasında A'dan Z'ye binlerce atasözünü bulabilirsiniz.