Emergency Ambulance Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,039 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunu

Emergency Ambulance Simulator, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir ambulans simülatörü olarak karşımıza çıkıyor.

Gerçekçi atmosferi ve realistik kontrolleriyle karşımıza çıkan Emergency Ambulance Simulator, acil vakalara yetişmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda kaza yapılan bölgelere gidiyor ve yaralılara müdahale ediyorsunuz. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda tüm yaralıları kurtarmanız gerekiyor. Farklı ambulansları da kullanabileceğiniz oyunda keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. Kolay kontrolleriyle de karşımıza çıkan oyunda gerçekçi fizik motoru bulunuyor. Devasa bir şehirde arabaları sürebileceğiniz oyunda her türlü hava koşulunda deneyim yaşayabiliyorsunuz. Araba kontrollerine dair farklı seçeneklere de sahip olduğunuz Emergency Ambulance Simulator oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Emergency Ambulance Simulator tam size göre bir oyun diyebilirim.

Emergency Ambulance Simulator oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Emergency Ambulance Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir simülasyon oyunu

Emergency Ambulance Simulator, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir ambulans simülasyonu olarak dikkatimizi çekiyor. Acil vakalara yetişmeniz gereken oyunda yaralılara müdahale ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz keyifli bir mobil simülasyon oyunu olan Emergency Ambulance Simulator, kaza vakalarına yetişip yaralılara müdahale ettiğiniz bir oyundur. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda tüm yaralıları kurtarmak için acele etmeniz gerekiyor. Gerçekçi kontrolleri ve atmosferiyle dikkat çeken Emergency Ambulance Simulator, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Farklı türden ambulansları da kullanabileceğiniz oyunda keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. Kolay kontrolleriyle de karşımıza çıkan oyunda gerçekçi fizik motoru bulunuyor. Farklı hava koşullarında araba sürebileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Farklı araba kontrolleriyle de karşımıza çıkan Emergency Ambulance Simulator sizleri bekliyor.

Emergency Ambulance Simulator oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ambulance Helicopter Simulator

    Ambulance Helicopter Simulator, ambulans helikopterini kullanarak hastaları hastaneye getirip götüreceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Ambulance Rescue Simulator 3D

    Ambulance Rescue Simulator 3D yaralılara yardım etmek için ambulans direksiyonuna geçtiğimiz hızlı bir simülasyon oyunudur.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Tofaş Drift Simulator 2

    Mobildeki en iyi Tofaş drift (yanlama) simülatör oyunu!
  • Şahin Simulator : Ultimate

    Şahin Simulator : Ultimate Android oyunu, araba park etme, drift, serbest sürüş gibi farklı oyun modları ve sınırsız modifiye seçeneği sunuyor.
  • Car Driving Simulator APK

    Ultimate Car Driving Simulator APK Android oyunu sürüş simülatörü severlerin dikkatini çekiyor. Araba oyunları APK arayanlara bu ücretsiz oyunu tavsiye ederiz.
  • POV Car Driving APK

    POV Car Driving APK Android sürme oyunları arasında. Simülatör, simülasyon tarzında araba oyunları oynamayı sevenlere önerimizdir.
  • Car Saler Simulator Dealership APK

    Araba bayiliği oluşturmaktan drag yarışlarına kadar oyunculara sunan Car Saler Simulator Dealership APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.