EmlakCep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

EmlakCep uygulamasında gayrimenkul aramak oldukça kolay hale geliyor.

EmlakCep uygulaması ile Android cihazlarınızdan aradığınız gayrimenkulleri kolayca bulabiliyorsunuz.

Yatırım yapmayı düşünüyorsanız veya ihtiyaçlarınıza uygun bir gayrimenkul arıyorsanız, EmlakCep uygulaması ile ilan ilan gezmeye son verebilirsiniz. 10 bini aşkın gayrimenkul danışmanının yer aldığı, yayında olan ya da henüz ilan verilmemiş gayrimenkulleri sizlere öneren uygulamada yapmanız gereken tek şey aradığınız gayrimenkul detaylarını paylaşmak oluyor.

Yatırım amaçlı ya da kendiniz için bir ev arıyorsanız, istediğiniz evin özelliklerini, konumunu ve fiyat alternatiflerini belirttikten sonra gayrimenkul danışmanları tarafından sizlere önerilen alternatifleri inceleyebileceğiniz uygulamada, ilginizi çeken ev için iletişime geçebilir ve randevu oluşturabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz EmlakCep uygulamasında emlakçılara özel bir bölüm de bulunuyor. Bu bölüm sayesinde oldukça kolay ve etkili müşteri takip araçlarını kullanabilir, talepte bulunan müşterilerle dilediğiniz her yerden iletişime geçebilir ve tavsiyede bulunabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

EmlakCep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
68.1 MB DOSYA BOYUTU

İlan ilan gezmeden aradığınız gayrimenkule kolayca ulaşmak için EmlakCep uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Gayrimenkul arayışınızda sizleri ilan sitelerinde vakit kaybetmekten kurtaran EmlakCep uygulamasını iOS cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Yeni bir girişim olan ve gayrimenkul talep uygulaması olarak öne çıkan EmlakCep uygulaması, ihtiyaçlarınıza uygun gayrimenkullerin detaylarını paylaşarak nokta atışı ilanlara ulaşmanızı sağlıyor. 10 bini aşkın gayrimenkul danışmanının yer aldığı EmlakCep uygulamasında, yatırım amaçlı veya oturmak amaçlı aradığınız evlerin konum, fiyat, özellik ve diğer detaylarını paylaşarak danışmanlar tarafından tavsiyeler alabiliyorsunuz.

Paylaştığınız ilanlara yayında olan veya henüz yayınlanmamış ilanları sizlere sunan EmlakCep uygulamasında, ilginizi çeken ilanlar olduğunda ilgili gayrimenkul danışmanıyla iletişime geçebiliyorsunuz. Emlakçılar için de kolay ve etkili bir müşteri takip arayüzü sunan EmlakCep uygulamasında, hareket halinde olsanız bile taleplere yanıt verebilmeniz mümkün hale geliyor. Siz de ilan ilan gezmeden, nokta atışı ilanlara ulaşmak istiyorsanız EmlakCep uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.