Endless Balance

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Dengede kalma oyunu arıyorsanız Endless Balance oyunu retro grafikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Sonsuz bir denge oyunu olan Endless Balance, sabır taşınızı çatlatacak oyun dinamiklerine sahip. Shaolin rahibi olarak tek ayak üstünde mutlak denge antrenmanı yapan oyun figürünüz, bunu dünyanın farklı yerlerinde ve manzaralarında da deniyor. Sizin buradaki amacınız karakterin dengede durmaya devam etmesi için ağırlık merkezlerini değiştirip yerden gelen bir engelde zıplamak.

Kontroller aracılığıyla sağlamış olduğunuz dengede karakterin sağa ve sola doğru ağırlık vermesini ekranın o kısımlarına dokuynarak sağlayabiliyorsunuz. Ayak ucuna doğru rüzgar ile birlikte esen dalları ve benzeri çöpleri uzak tutmak için ise her iki yandan basıp karakteri zıplatabiliyorsunuz.

Sağdan soldan gelen şeyler arasında rüzgar ile birlikte dal parçaları, arı sürüleri ve benzeri engeller mevcut. Ücretsiz olarak sunulan oyunda 15 deneme gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun sonrasında sizden belli bir aralık beklemeniz isteniyor. Uygulama içi satın alma ile ek deneme hakları kazanabiliyorsunuz. Oyun bu anlamda Candy Crush Saga oyunlarının rahatsız edici mekaniklerini andırıyor.

Alper Çetiner

Endless Balance

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
54.8 MB DOSYA BOYUTU

Endless Balance'ta yükselen ağaç üzerinde dengede durmaya çalışan bir keşişin eğlenceli macerasına ortak oluyoruz.

Hassasiyetin ve becerinin ön plana çıktığı bir oyun arıyorsanız Endless Balance'ı mutlaka denemelisiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabiliyoruz. Oyun genel yapısı itibariyle hem tablet hem de akıllı telefonlarda oynamaya müsait.

Oyunda ağacın üzerinde dengede durmaya çalışan bir Shaolin keşişini kontrol ediyoruz. Oyuna ilk olarak yerde başlıyoruz ve üzerinde durduğumuz ağaç yükseldikçe farklı ortamlara geçiyoruz. Başarılı olabilmek için el becerilerimizin yüksek olması gerekiyor aksi halde keşiş ağaçtan düşebiliyor. Tahmin ettiğiniz gibi ağaçtan düştüğümüzde bölüme baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Göğe olan yolculuğumuz esnasında birçok engelle karşı karşıya kalıyoruz. Kimi zaman sert rüzgarlar esiyor kimi zaman da üzerimize yıldırımlar düşüyor. Bütün bunlardan hassas el hareketleriyle sıyrılmamız ve yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

Retro grafikleriyle orijinal bir atmosfer sunan Endless Balance, beceri oyunları oynamaktan keyif alan her yaştan oyunseverin keyifle oynayabileceği bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balance

    Balance beceri ve bulmaca severler için kusursuz bir fırsat sunan, Android cihazlar için ücretsiz olarak sunulan bir denge oyunudur.
  • Endless Lake

    Endless Lake, karakteriniz ile birlikte gölün üzerinden düşmeden ilerlemenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Hardway - Endless Road Builder

    Hardway - Endless Road Builder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Endless Doves

    Endless Doves, 8-bit Game Boy oyunları tadında Android için tasarlanmış son derecede zorlayıcı bir beceri oyunudur.
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Balance The Bottle

    Nesneleri parmağınızın üstünde tutmaya çalışın.
  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz, ücretsiz olarak sunulan bir kaykay oyunudur.
  • Pinfinite - Endless Pinball

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu