Engly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Video izleyerek İngilizce öğrenin! Ücretsiz ve reklamsız.

Engly, Android platformunda "ücretsiz, reklamsız" İngilizce öğrenme uygulaması olarak dikkat çekiyor. İster İngilizce öğrenmeye yeni başlamış biri olun, isterseniz de orta seviyedeki İngilizcenizi geliştirmek isteyen biri olun… İngilizceye video izleterek öğreten bu uygulama, tam size göre.

İngilizce öğrenimini kolaylaştıran yabancı dil uygulamaları arasında ücretsiz ve reklamsız olmasıyla dikkat çeken Engly, videolarla karşımıza çıkıyor. Film, belgesel, reklam, eğitici ve eğlenceli videolarla İngilizce öğreniyor veya İngilizcenizi geliştiriyorsunuz. İlgi alanınıza göre video seçimi yaptıktan sonra seviyenizi (beginner, intermediate ve advanced) seçiyorsunuz ve İngilizce altyazılı video karşınıza geliyor. Videoda anlamını bilmediğiniz kelime için üzerine gelmeniz yeterli oluyor. Videoyu bitirdikten sonra videoya ilişkin quiz’i cevaplamaya geçiyorsunuz. Dilerseniz testi tekrar edebiliyor veya başka bir videoya geçebiliyorsunuz.

İngilizce deyim ve atasözleri, günlük hayatta kullanılan konuşma kalıplarını eğlenceli videolarla öğreten Engly, çok pratik bir dil uygulaması.

Erkan Calp

Engly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
44.8 MB DOSYA BOYUTU

Video izleterek İngilizce öğreten ücretsiz, reklamsız uygulama.

Engly, iPhone ve iPad’de video izleyerek İngilizce öğrenebileceğiniz, İngilizcenizi geliştirebileceğiniz ücretiz ve reklamsız bir uygulama. Mobil platformdaki İngilizce öğrenme uygulamaları arasında en pratik yoldan öğreteni diyebilirim. Filmler, belgeseller, reklamlardan kesitlerle İngilizce öğrettiğinden hem kelime bilginizi geliştiriyor, hem kelimenin telaffuzunu doğru şekilde öğreniyor, hem de sık kullanılan cümle kalıplarını öğreniyorsunuz.

İngilizce öğretmek için videoları seçen Engly, sıfırdan İngilizce öğrenmek, orta seviye İngilizcesini geliştirmek ve İngilizce bilgisini test etmek isteyen herkese açık bir yabancı dil uygulaması. Beginner, intermediate ve advanced seviyeye uygun videolar arasından ilgi alanınıza göre seçim yapabiliyorsunuz. Videolar İngilizce altyazılı gösteriliyor. Anlamını bilmediğiniz kelime çıkarsa üzerine dokunmanız yeterli oluyor. Videoyu tamamladıktan sonra videoyu gerçekten izleyip izlemediğinizi, anlayarak izlediğinizi ölçen quiz ile karşılaşıyorsunuz. Quizleri dilediğinizce tekrar etme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.
  • Lingokids

    Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız, Lingokids uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • Bright

    Bright uygulaması ile kısa sürede İngilizce öğrenebilmeniz mümkün.
  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • Awabe

    Awabe uygulamasını kullanarak 20'den fazla dili akıllı telefonlarınız üzerinden öğrenebilirsiniz.
  • EASY peasy

    Çocuklar için İngilizce öğrenme uygulaması
  • Skeebdo

    Skeebdo Android uygulaması, film ve dizi izleyerek İngilizce kelime öğrenmenizi, İngilizcenizi geliştirmenizi sağlar.
  • Drops

    2018'in en iyi Android uygulaması