Enneagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
700 TOPLAM İNDİRME

Enneagram, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kişilik testi uygulamasıdır.

Enneagram, kişinin kendini gerçekten tanıyıp tanımaması problemine odaklanan bir kişilik testi uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizden ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde, hayatta karşılaşabileceğiniz potansiyel risklerden tutunda, en çok hangi arkadaşınızla iyi geçindiğinize dair pek çok veriyi bulabilirsiniz. Bunun için sadece 5 dakikanızı ayırın ve testi çözün. 

Eğer kişilik analizi yapan uygulamalara meraklıysanız Enneagram tam size göre diyebilirim. Zira içeriği sorular ve bulacağınız cevaplar açısından oldukça tatmin edici buldum. Uygulamayı yükledikten sonra 5 dakikalık bir test çözmeniz gerekiyor ve bu testte vereceğiniz cevaplar gerçekten önemli. Zira kişisel gelişim için öneriler alacaksınız, dürüst cevaplar vermeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızla iletişiminizi iyileştirebilmek için uzman tavsiyeleri almak istiyorsanız, aradığınızı bulacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

Enneagram uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Pek çok uygulama arasında en iyi önerileri kendisinden alacağınıza emin olabilirsiniz. Denemenizi öneririm.

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık gösterebilir.

Gökhan Abay

Enneagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
32.8 MB DOSYA BOYUTU

Enneagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kişilik testi uygulamasıdır.

Enneagram, insanların kişisel gelişimi için kullanabilecekleri bir kişilik testi uygulaması olarak dikkat çekiyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, sadece 5 dakika ayırarak kendi kişiliğinize dair öneriler alabilirsiniz.  Uzman tavsiyelerini karşımıza çıkaran Enneagram, kişilik yapımız ile ilgili tespitlerde gerçekten şaşırtıyor. 

Enneagram uygulaması "kendinizi ne kadar tanıyorsunuz?" sorusuna odaklanıyor ve yükler yüklemez sizi bir teste tabi tutuyor. Bu test yaklaşık 5 dakika sürüyor ve gerçekten dürüst bir şekilde cevaplamanızı istiyor. Birden fazla seçenek işaretleyebiliyorsunuz ama bu seçenekler birbiriyle ters düşerse bazen sonuç alamayabiliyorsunuz. Emin olduğunuz cevabı seçin ve sonuçları bekleyin. Hayatta karşılaşabileceğiniz potansiyel risklerden tutun da hangi mesleklere eğilimli olduğunuza kadar pek çok cevaba ulaşacaksınız.

Eğer bu tip uygulamalara meraklıysanız Enneagram'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.